TEHO Sport Finnish Tourin Jyväskylän osakilpailun ensimmäinen päivä paketissa

4.9.2020

TEHO Sport Finnish Tourin Jyväskylän osakilpailu starttasi tänään naisten ensimmäisen kierroksen otteluilla.

 
Avauspäivänä kentillä nähtiin myös kaksi JTS:n pelaajaa, Tanja Tuomi ja Emma Kuusisto. Tuomi sai vastaansa Sade Scharlinin (HVS). Ensimmäisessä erässä Tuomi karkasi jo 5-0 johtoon, mutta Scharlin pääsi viime hetkillä erään mukaan, nousi Tuomen kanssa tasoihin ja lopulta ohi 7-5 erävoittoon. Toisessa erässä Scharlin jatkoi siitä mihin ensimmäisessä jäi ja voitti varmalla peruspelillä toisen erän 6-2.
 
15-vuotias Kuusisto sai vastaan Maileen Nuudin (Kauniaisten Tennisseura). Ensimmäisessä erässä kovalyöntinen Nuudi oli vakuuttavassa lyöntivireessä Kuusiston vielä hakiessa tuntumaa, ensimmäinen erä menikin kaunialaiselle 6-2. Kuusisto kuitenkin nosti tasoaan selkeästi toiseen erään ja tasoitti erät 1-1. Kolmannessa erässä pelaajat esittivät korkeatasoista tennistä ja molemmilla oli paikkansa ratkaista ottelu. Lopulta Nuudi sai pidettyä hermonsa kurissa ja taisteli voiton loppulukemin 6-1, 1-6, 6-3.
 

Muissa otteluissa voitot nappasivat Daria Bibanina (Smash-Kotka), Emelie Gabran (HVS), Natalia Papshev (Grani Tennis), Elena Margaria (HVS) ja Marissa Minetti (TaTS). Kilpailu jatkuu huomenna naisten osalta klo 10 ja miehet aloittavat urakkansa klo 13.30.