JTS-juniorivalmennus

Ilmoittautuminen JTS-junnuvalmennusten kesäkauden 2022 ykkösjaksolle on päättynyt. Ilmoittautuminen kakkosjaksolle avataan kesäkuun aikana. Suuren kysynnän vuoksi kaikille pelaajille ei voida taata paikkaa harjoitusryhmissä.

Pelaajia otetaan mukaan ryhmiin myös kesken kauden, mikäli ryhmiin jää vapaita-/peruutuspaikkoja.

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät VALMENNUS- sivujen alta.

KESÄKAUSI 2022

1. JAKSO 16.5.-26.6. (6 vkoa)

• vastuuvalmentajana päävalmentaja Henri Bruun

2. JAKSO 4.7.-14.8. (6 vkoa) varmistetaan myöhemmin

• vastuuvalmentaja varmistetaan myöhemmin

JUNIOREIDEN VALMENNUSRYHMÄT KESÄLLÄ 2022

- JTS-minitennis (alle 7-v.): perheen pienimmille tennareille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-tenniskoulu (7-12 v.): valmennusta 7-12 vuotiaille lapsille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-valmennus (13-18 v.): valmennusta 13-18 vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-kilpavalmennus (6-18 v.): tavoitteellista valmennusta ja harjoittelua kilpajunioreille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

Yleisinä vapaapäivinä (helatorstai 26.5.) harjoituksia ei pidetä.

- - - -

Kesäkauden JTS-juniorivalmennukset pelataan Jyväskylän Tenniskeskuksen massakentillä Killerillä, sateella siirrytään sisälle halliin.

Täytä ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurapostia sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään alv. 24%).

Uuden oppimista ja menestystä tennisvuoteen 2022 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.