JTS-juniorivalmennus

Ilmoittautuminen JTS-junnuvalmennusten kesäkaudelle 2021 on päättynyt.

Pelaajia otetaan mukaan ryhmiin myös kesken kauden, mikäli ryhmiin jää vapaita-/peruutuspaikkoja.

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät VALMENNUS- sivujen alta.

KESÄKAUSI 2021

1. JAKSO 17.5.-27.6. (6 vkoa)

• vastuuvalmentajana päävalmentaja Henri Bruun

2. JAKSO 5.7.-15.8. (6 vkoa)

• vastuuvalmentajana Lauri Leskinen

JUNIOREIDEN VALMENNUSRYHMÄT KESÄLLÄ 2021

- JTS-minitennis (alle 7-v.): perheen pienimmille tennareille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-tenniskoulu (7-12 v.): valmennusta 7-12 vuotiaille lapsille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-valmennus (13-18 v.): valmennusta 13-18 vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-kilpavalmennus (6-18 v.): tavoitteellista valmennusta ja harjoittelua kilpajunioreille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

Yleisinä vapaapäivinä harjoituksia ei pidetä.

- - - -

Kesäkauden JTS-juniorivalmennukset pelataan Jyväskylän Tenniskeskuksen massakentillä Killerillä, sateella siirrytään sisälle halliin.

Täytä ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurapostia sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään alv. 24%).

Uuden oppimista ja menestystä tennisvuoteen 2021 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.