JTS-juniorivalmennus

Ilmoittautuminen JTS-junnujen syyskaudelle 22.8.-25.12.2022 (18 vkoa) on päättynyt. Pelaajia otetaan ryhmiin myös kesken kauden, mikäli jää vapaita/peruutuspaikkoja.

Suuren kysynnän vuoksi viime vuosina kaikki halukkaat eivät ole mahtuneet ryhmiin, mutta kaikkemme teemme, jotta jokaiselle sopivan tasoinen harjoituspaikka löytyisi...

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät VALMENNUS- sivujen alta.

SYYSKAUSI 2022

22.8.-25.12. (18 vkoa)

• Junnuryhmien valmentajina toimivat kokeneet JTS-valmentajat päävalmentaja Henri Bruunin johdolla

JUNIOREIDEN VALMENNUSRYHMÄT SYKSYLLÄ 2022

- JTS-minitennis (alle 7-v.) ja perhetennis: perheen pienimmille tennareille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-tenniskoulu (7-12 v.): valmennusta 7-12 vuotiaille lapsille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-valmennus (13-18 v.): valmennusta 13-18 vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-kilpavalmennus (6-18 v.): tavoitteellista valmennusta ja harjoittelua kilpajunioreille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

Yleisinä vapaapäivinä (ti 6.12. itsenäisyyspäivä ) harjoituksia ei pidetä.

- - - -

Syyskauden JTS-juniorivalmennukset pelataan Jyväskylän Tenniskeskuksessa Killerillä.

Täytä ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurapostia sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään alv. 24%).

Mikäli sinulla on kysyttävää syyskauden junnuvalmennuksista, ole yhteydessä päävalmentaja Henkkaan (parhaiten tavoittaa watsupilla tai tekstiviestillä työp. +358 0400 207290 tai henri.bruun[at]jtstennis.fi).

Uuden oppimista ja menestystä tennisvuoteen 2022 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.