JTS-juniorivalmennus

Uusien pelaajien ilmoittautuminen JTS-junnuvalmennusten kevätkaudelle 4.1.-9.5.2021 (18 vkoa) on käynnissä ja päättyy TI 15.12.!

Ryhmät ovat syksyllä olleet ennätys täynnä, joten montaa paikkaa ryhmissä ei ole vapaana. Laita kuitenkin ilmoittautuminen (alla) sisään, ja yritetään kartoittaa kaikille mahdollisia harjoituspaikkoja ryhmistä.

HUOM! Syyskaudelta jatkavien pelaajien ei tarvitse erikseen ilmoittautua kevätkaudelle. Laita Henkalle viestiä vain, mikäli haluat muutoksia kevään valmennuksiin, jäädä pois kevätkaudelta jne.

Pelaajia otetaan mukaan ryhmiin myös kesken kauden, mikäli ryhmiin jää vapaita-/peruutuspaikkoja (käy täyttämässä sivun alalaidan ilmoittautumislomake, niin olemme yhteydessä, jos sopiva treenipaikka vapautuu).

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät VALMENNUS- sivujen alta.

KEVÄTKAUSI 2021

4.1.-9.5. (18 vkoa)

• Junnuryhmien valmentajina toimivat kokeneet JTS-valmentajat päävalmentaja Henri Bruunin johdolla

JUNIOREIDEN VALMENNUSRYHMÄT KEVÄÄLLÄ 2021:

- JTS-minitennis (alle 7-v.) ja lapsi- vanhempitennis: perheen pienimmille tennareille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-tenniskoulu (7-12 v.): valmennusta 7-12 vuotiaille lapsille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-valmennus (13-18 v.): valmennusta 13-18 vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-kilpavalmennus (6-18 v.): tavoitteellista valmennusta ja harjoittelua kilpajunioreille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

Yleisinä vapaapäivinä (6.1. loppiainen, 2.4. pitkäperjantai, 5.4. toinen pääsiäispäivä, 30.4. vappuaatto) harjoituksia ei pidetä.

Kevätkauden JTS-juniorivalmennukset pelataan Jyväskylän Tenniskeskuksessa Killerillä.

Täytä ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurapostia sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään alv. 24%).

Mikäli sinulla on kysyttävää kevätkauden junnuvalmennuksista, ole yhteydessä päävalmentaja Henkkaan (henri.bruun[at]jtstennis.fi tai p. +358 0400 207290).

Uuden oppimista ja menestystä tennisvuoteen 2021 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.