JTS jäsenedut 2022

1. Alennusta kenttämaksuista ja mahdollisuus kausikorttiin.
Kahden euron alennus tuntihinnoista Jyväskylän Tenniskeskus Januksella sekä Killerin ja Hippoksen massoilla. Mahdollisuus varata pallotykki. Kun teet tunnukset järjestelmään, ilmoita siitä seuralle, jotta voime merkata jäsenyyden aktiiviseksi. Kesäkaudelle on yleensä mahdollisuus ostaa kausikortti. Tästä tiedotetaan kenttätilanteen selvittyä.

2. Valmennustunnit
Ei jäsenille lisätään harjoitusmaksun jäsenhintaan +24 %.

3. Hieroja Enni Kinnunen
JTS-jäsenille 10 % alennus Hieroja Enni Kinnusen palveluista. Toimipiste sijaitsee Tenniskeskuksemme viereisessä Buugi Liikuntakeskuksessa. Ajanvaraus: puh. +358400726129.

4. Kilpailut
Jäsenille alennus JTS:n järjestämistä kilpailumaksuista.

5. Buugi Liikuntakeskus
- ulkotennis 12e (norm 14e)
- padel sisällä 32e (norm 36e)
- padel ulkona 24e (norm 28e)
- sulkapallo 16e (norm 18e)
- ohjattu ryhmäliikuntatunti 100e (norm 2000e)
- ruokailut sovitaan erikseen
- shopista 10% alennus tuotteista jotka ei muuten alennuksessa

6. Scandic Laajavuori (etu vuodelle 2022)
Scandic Aulanko, Scandic Eden Nokia ja Scandic Laajavuori tarjoavat jäsenillemme vapaa-ajan kypyläedun:
- 20 % alennus kylpylöiden kertalipuista (lapset, aikuiset, alennusryhmäläiset) kaikkina viikonpäivinä (pl. sesonkiajankohdat 25.12.-6.1., vkot 8-9, heinäkuu ja vkot 42-43)
- etu on henkilökohtainen ja saatavilla kylpylän vastaanotosta henkilö- tai jäsenkorttia näyttämällä
- etua voi hyödyntää itselleen ja kolmelle seuralaiselle
- etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin

Lisäedut Scandic Laajavuori

- kuntosali sisältyy hintaan
- keilaus - 20 % normaalihinnasta

7. Instrum (Instrumentarium ja Nissen)

Näöntarkastus ja piilolinssisovitukset (sis. koelinssit) 0e. Silmälasit ja piilolinssit -25 %, aurinkolasit -20 %. Edut voimassa myös perheenjäsenille. Tarkemmat tiedot jäseneduista Instrumentarium ja Nissen -myymälöistä.