JTS jäsenedut 2023

1. Alennusta kenttämaksuista ja mahdollisuus kausikorttiin.
Kahden euron alennus tuntihinnoista Jyväskylän Tenniskeskus Januksella sekä Killerin ja Hippoksen massoilla. Mahdollisuus varata pallotykki.

Kun teet tunnukset varausjärjestelmään, ilmoita siitä seuralle, jotta voime merkata jäsenyyden aktiiviseksi (jos sähköpostitunnus on sama kuin TennisClubissa, hoituu automaattisesti). Kesäkaudelle on yleensä mahdollisuus ostaa kausikortti. Tästä tiedotetaan kenttätilanteen selvittyä.

2. Valmennustunnit
Ei jäsenille harjoitusmaksun jäsenhintaan lisätään 24 % (alv).

3. Hieroja Enni Kinnunen
JTS-jäsenille 10 % alennus Hieroja Enni Kinnusen palveluista. Toimipiste sijaitsee Tenniskeskuksemme viereisessä Buugi Liikuntakeskuksessa. Ajanvaraus: puh. +358400726129.

4. Buugi Liikuntakeskus
- ulkotennis 12e (norm 14e)
- padel sisällä 32e (norm 36e)
- padel ulkona 24e (norm 28e)
- sulkapallo 16e (norm 18e)
- ohjattu ryhmäliikuntatunti 100e (norm 2000e)
- ruokailut sovitaan erikseen
- shopista 10% alennus tuotteista jotka ei muuten alennuksessa

5. Scandic Laajavuori (etu vuodelle 2023)
Scandic Aulanko, Scandic Eden Nokia ja Scandic Laajavuori tarjoavat jäsenillemme vapaa-ajan kypyläedun:

• 20 % alennus kylpylöiden kertalipuista (lapset, aikuiset, alennusryhmäläiset) kaikkina viikonpäivinä (pl. sesonkiajankohdat 25.12.-6.1., vkot 8-9, pääsiäinen, heinäkuu ja vkot 42-43)
  • etu on henkilökohtainen ja saatavilla kylpylän vastaanotosta jäsenkorttia (Tennisclub-mobiili) näyttämällä
  • etua voi hyödyntää itselleen ja yhdelle samaan perheeseen kuuluvalle seuralaiselle
  • etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin

Lisäedut Scandic Laajavuori

• Kuntosali sisältyy kylpylälipun hintaan
  • Keilaus –20 % normaalihinnasta
  • Hieroja-kuntohoitaja Jari Pilkkakangas, –10 % normaalihinnoista
  • Studio AK Laajavuori (koodilla laajavuori10):
    • –10 % lisäpalveluista
    • –10 % Studio Line -hiustuotteista

7. Instrum (Instrumentarium ja Nissen)

Näöntarkastus ja piilolinssisovitukset (sis. koelinssit) 0e. Silmälasit ja piilolinssit -25 %, aurinkolasit -20 %. Edut voimassa myös perheenjäsenille. Tarkemmat tiedot jäseneduista Instrumentarium ja Nissen -myymälöistä.

8. GreenStar Hotel*

GreenStar Hotellit tarjoavat Jyväskylän Tennisseura ry:n jäsenille edullisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista työ- ja vapaa-ajan matkustukseen.

Hotellit tarjoavat laadukasta, ympäristöystävällistä majoitusta 1–3 henkilön huoneissa yhdellä huonehinnalla. Hotellimme ovat hyvin varusteltuja ja energiatehokkaita. Meillä et maksa turhasta – lisäpalvelut varaat tarpeidesi mukaan.

Hinnan saa varatessaan majoituksen osoitteessa: www.greenstar.fi käyttämällä varauskoodia GSLIITTO tai suoraan hotellien vastaanotoista. Alennus on 13 % edullisimmasta päivän huonehinnastamme.

GreenStar Hotels Oy tarjoaa sopimushintaisia huoneita rajoittamattomasti (LRA Last Room Available). Hotellilla on oikeus tarkastaa jäsenyys.