Killerin ulkokentät

Killerin ulkokentät (4 massakenttää) sijaitsevat Jyväskylän Tenniskeskuksen välittömässä läheisyydessä.

HINNAT:

Yksittäiset tunnit 13e/h (jäsenet -2e/h)

13 €/h

Kausikortti (voimassa 1.5. - 30.8.2020 välisen ajan).

* aikuinen ulko- ja sisäpelioikeudella (ovikoodi) 250e 250 €
* opiskelijat ja juniorit alle 18 v. (ovikoodi) 125e 125 €

Tänä kesänä kausikortteja myydään vain Killerin tennishallilla (ei Valmetin portilta, kuten aiempina kesinä).

Voit sopia ostoajasta Ilkan (p. +358405815921) tai Henkan (+358400207290) kanssa,

Killerillä ei ole koko ajan päivystystä.

Killerin ulkokenttien ovet avataan samalla koodilla, millä pääsee tennishalliin (löytyy varausjärjestelmästä

"omat tiedot"-välilehdeltä)

Ohjeet kausikortin käytöstä:

- "kortti" on merkintä netin varausjärjestelmässä (mitään konkreettista korttia ei pelaajille anneta)

- yhden tunnin varaus sisältää koko kentän (kortin haltijan pitää itse olla kentällä pelaamassa)

- ainoastaan JTS:n jäsenille

- kausikortilla saa varata kaksi tuntia kerralla (näitä 2h varauksia voi olla kerrallaan voimassaan enintään kaksi)

- varattaessa useampia tunteja peräkkäin, pitää kutakin alkavaa tuntia kohden olla toisellakin pelaajalla kausikortti, tai kyseiset tunnit pitää maksaa erikseen

- pelaaminen vain varatulla kentällä (ulko/sisä)

- vuoron varaaja vastaa kortin oikeasta käytöstä (väärinkäytöksistä kortti voidaan poistaa pelaajan käytöstä)