JTS-tenniskoulu (7–12-vuotiaat)

Tenniskouluryhmät on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka harjoittelevat lajia liikunnan riemusta ja pallopelistä nauttien. Tavoitteena voi olla myös aloittelijasta peluriksi kehittyminen, mikä mahdollistaa kilpajunioritasolle siirtymisen. Sopii myös tennistä sivulajina harrastaville. Ryhmät muodostetaan pelaajien taitotasojen mukaan iät huomioon ottaen. Tenniskoulutunneilla junioreilla on mahdollisuus harjoitella tenniksen lajitaitoja ja liikunnan yleistaitoja 1–3 harjoituskertana viikossa. Valmennus tapahtuu yhden tunnin mittaisissa harjoituksissa 5–8 pelaajan ryhmissä.

Nimelliset tasoryhmät Tenniskoulussa:

  • Aloittelijat: Ei aiempaa lajitaustaa tai vähäinen pelikokemus (alle 2 v.).  Harjoittelu keskittyy tenniksen perustaitojen opettelemiseen sekä perusliikuntataitojen kuten juokseminen, heittäminen, ketteryys ja motoriikka kehittämiseen. Pelaaminen tapahtuu enimmäkseen minitenniskentällä pehmo- ja muita harjoituspalloja hyväksi käyttäen. Tenniksen ohella osa tuntiajasta käytetään perusliikuntaan.
  • Taitajat: Parin vuoden pelikokemus (2–3 v.) ja peruslajitaidot tuttuja. Harjoittelu keskittyy lajitaitojen kehittämiseen tasolle, joka mahdollistaa pelaamisen koko kentällä kovilla palloilla. Lajitaitojen ohella harjoitustunnit pitävät sisällään myös yleisliikuntataitojen kehittämistä.
  • Pelurit: Usean vuoden valmennettu pelikokemus (yli 3 v.) ja lajitaidot niin hyvällä tasolla, että pystyy pelaamaan koko kentällä kovilla palloilla. Harjoittelu painottaa pelitilanteita ja kehittyminen mahdollistaa siirtymiseen kilpavalmennukseen.

 

JTS-TENNISKOULU KESÄLLÄ 2024

Harjoitukset järjestetään kesällä Jyväskylän Tenniskeskuksessa Killerillä.

Tenniskouluharjoitukset on tarkoitettu aloitteleville, vähän pelanneille ja aktiivisesti pelaaville, mutta ei kilpaileville 7–12-v. lapsille. Ryhmät muodostetaan pelaajien pelitasojen mukaan iät huomioon ottaen.

Tenniskoulutunneilla lapsilla on mahdollisuus harjoitella tenniksen lajitaitoja ja liikunnan yleistaitoja 1–3 harjoituskertana viikossa. Harjoittelu tenniskoulutunneilla tapahtuu yhden tunnin mittaisina harjoituksina 5–10 pelaajan ryhmissä.

Hinnat kesän 2024 valmennusjaksoilla  (6 vkoa):

1 h/vko = 75 €, 2 h/vko = 120 €, 3 h/vko = 160 € 

Yleisinä vapaapäivinä harjoituksia ei pidetä.