JTS-aikuistennis

Ilmoittautuminen JTS-aikuistenniksen syyskaudelle 16.8.-19.12.2021 (18 vkoa) on päättynyt.

Pelaajia otetaan mukaan ryhmiin myös kesken kauden, mikäli ryhmiin jää vapaita-/peruutuspaikkoja.

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät VALMENNUS- sivujen alta.

JTS-AIKUISTENNIS SYKSYLLÄ 2021

Syyskausi 16.8.-19.12. (18 vkoa)

AIKUISTENNIKSEN OHJEELLISET TASORYHMÄT:

• Aloittelijat: Ei aiempaa tai vähäinen (0-1 v.) pelikokemus.
  • Perustaso: Vähäinen pelikokemus (1-3 v.), peruslajitaidoissa vielä puutteita.
  • Aktiivitaso: Muutaman vuoden pelikokemus (3-6 v.) ja peruslajitaidot hallussa.
  • Harrastekilpataso: Usean vuoden säännöllinen pelikokemus (yli 6 v.), lajitaidot kehittyneellä tasolla.
  • Kilpataso: Kansallisia kilpailuja B- ja C-luokassa pelaaville aikuispelaajille.
  • Ladytennis: Perus- tai aktiivitason harjoittelua naisporukassa.

Tarkemmat kuvaukset ryhmien tasoista ja harjoitusten sisällöstä täällä.

- - - -

Aikuistennikset veloitetaan kertasummana kauden aikana ja hinnat syksyllä 2021 ovat seuraavat:

Syyskausi 16.8.-19.12.2021 (18 vkoa) hinnat:

JTS-jäsenille:

• 1,5 h / vko 430 € (18 vkoa)
  • 3,0 h / vko 790 € (18 vkoa)

Ei jäsenille hintaan lisätään alv. 24%.

Yleisinä vapaapäivinä (6.12. itsenäisyyspäivä) harjoituksia ei pidetä.

- - - -

JTS-aikuistennikset pelataan Jyväskylän Tenniskeskuksessa Killerillä.

Aikuistennisläisillä on mahdollisuus käydä korvaamassa "missattuja" harjoituksia muiden ryhmien peruutuspaikoilla (korvaukset JTS-nettisivuilla toimivan sähköisen korvausjärjestelmän kautta), mutta korvaukset tulee suorittaa saman jakson aikana. Korvausjärjestelmästä ja sen toiminnasta tiedotetaan pelaajia kauden alkaessa.

ILMOITTAUTUMINEN JA HARJOITUSAIKATOIVEET

Täytä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurainfoa sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Kirjoita ilmoittautumisen yhteyteen harjoituspäivä- ja aikatoiveesi, jotka yritämme mahdollisuuksien mukaan huomioida ryhmiä muodostettaessa. Aikuistennikset pelataan pääsääntöisesti arki-iltaisin n. klo 17.00-22.00 ja tarvittaessa viikonloppuisin n. klo 12-20 välillä.

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään alv. 24%).

Mikäli sinulla on kysyttävää syyskauden aikuistenniksistä, ole yhteydessä päävalmentaja Henkkaan (henri.bruun[at]jtstennis.fi tai p. +358 0400 207290).

Uutta oppia ja menestystä  syyskaudelle 2021 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.