JTS-aikuistennis

JTS-aikuistenniksen kevätkausi pelataan 9.1.-14.5.2023 (18 vkoa). Kaikki ryhmät ovat lähtökohtaisesti täynnä, mutta uusia pelaajia otetaan mukaan ryhmiin vapautuville peruutuspaikoille, mikäli pelaajan tasoinen paikka vapautuu.

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät VALMENNUS- sivujen alta.

JTS-AIKUISTENNIS KEVÄÄLLÄ 2023

Kevätkausi 9.1.-14.5. (18 vkoa)

AIKUISTENNIKSEN OHJEELLISET TASORYHMÄT:

• Aloittelijat: Ei aiempaa tai vähäinen (0-1 v.) pelikokemus.
  • Perustaso: Vähäinen pelikokemus (1-3 v.), peruslajitaidoissa vielä puutteita.
  • Aktiivitaso: Muutaman vuoden pelikokemus (3-6 v.) ja peruslajitaidot hallussa.
  • Harrastekilpataso: Usean vuoden säännöllinen pelikokemus (yli 6 v.), lajitaidot kehittyneellä tasolla.
  • Kilpataso: Kansallisia kilpailuja B- ja C-luokassa pelaaville aikuispelaajille.
  • Ladytennis: Perus- tai aktiivitason harjoittelua naisporukassa.

Tarkemmat kuvaukset ryhmien tasoista ja harjoitusten sisällöstä täällä.

- - - -

Aikuistennikset veloitetaan kertasummana kauden aikana ja hinnat keväällä 2023 ovat seuraavat:

Kevätkausi 9.1.-14.5.2023 (18 vkoa) hinnat:

JTS-jäsenille:

• 1,5 h / vko 450 € (18 vkoa)
  • 3,0 h / vko 830 € (18 vkoa) suuren kysynnän vuoksi kahta harjoituskertaa viikossa ei ole pystytty kaikille tarjoamaan, mutta mahdollisuuksien mukaan yritetään järjestää.

Ei jäsenille hintaan lisätään alv. 24%.

Yleisinä vapaapäivinä (7.4. pitkäperjantai, 10.4. toinen pääsiäispäivä, 1.5. vapunpäivä) harjoituksia ei pidetä.

- - - -

JTS-aikuistennikset pelataan Jyväskylän Tenniskeskuksessa Killerillä.

Aikuistennisläisillä on mahdollisuus käydä korvaamassa "missattuja" harjoituksia muiden ryhmien peruutuspaikoilla (korvaukset JTS-nettisivuilla toimivan sähköisen korvausjärjestelmän kautta), mutta korvaukset tulee suorittaa saman jakson aikana. Korvausjärjestelmästä ja sen toiminnasta tiedotetaan pelaajia kauden alkaessa.

ILMOITTAUTUMINEN JA HARJOITUSAIKATOIVEET

Täytä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurainfoa sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Kirjoita ilmoittautumisen yhteyteen harjoituspäivä- ja aikatoiveesi, jotka yritämme mahdollisuuksien mukaan huomioida ryhmiä muodostettaessa. Aikuistennikset pelataan pääsääntöisesti arki-iltaisin n. klo 17.00-22.00 ja tarvittaessa viikonloppuisin n. klo 12-20 välillä.

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään alv. 24%).

Mikäli sinulla on kysyttävää kevätkauden aikuistenniksistä, ole yhteydessä päävalmentaja Henkkaan (parhaiten tavoittaa watsupilla tai tekstiviestillä työp. +358 0400 207290 tai henri.bruun[at]jtstennis.fi, HUOM! Henkka lomalla 24.12.-8.1.).

Uutta oppia ja menestystä  kevätkaudelle 2023 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE JTS-AIKUISTENNIKSEN KEVÄTKAUDELLE 9.1.-14.5.2023 (18 vkoa)

Ryhmät täynnä, mutta uusia pelaajia otetaan mukaan, mikäli sopivan tasoinen peruutuspaikka vapautuu.

Aikuistenniksen tasotoive
Harjoitusmäärätoive keväälle 2023:
Harjoitusvuosia takana (säännöllistä pelaamista tai mukana valmennuksissa vähintään kerran viikossa)
JTS-jäsenyys:
Mistä sain tiedon valmennuksista: