JTS-aikuistennis

Ilmoittautuminen JTS-aikuistenniksen kesävalmennusten 2022 kakkosjaksolle (4.7.-14.8., 6 vkoa) on päättynyt.

Suuren kysynnän vuoksi kaikille pelaajille ei voida taata paikkaa harjoitusryhmissä.

Pelaajia otetaan mukaan ryhmiin myös kesken kauden, mikäli ryhmiin jää vapaita paikkoja.

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät VALMENNUS-sivulta.

KESÄKAUSI 2022

1. JAKSO 16.5.-26.6.2022 (6 vkoa)

• Ykkösjakson vastuuvalmentajana toimii JTS-päävalmentaja Henri Bruun, jolla tarvittaessa apuna muita seuran valmentajia.

2. JAKSO 4.7.-14.8.2022 (6 vkoa)

• valmentajina Katya Sudnik 4.7.-24.7. ja Ville Nykänen 25.7.-14.8.

AIKUISTENNIKSEN OHJEELLISET TASORYHMÄT:

• Aloittelijat: Ei aiempaa tai vähäinen (0-1 v.) pelikokemus.
  • Perustaso: Vähäinen pelikokemus (1-3 v.), peruslajitaidoissa vielä puutteita.
  • Aktiivitaso: Muutaman vuoden pelikokemus (3-6 v.) ja peruslajitaidot hallussa.
  • Harrastekilpataso: Usean vuoden säännöllinen pelikokemus (yli 6 v.), lajitaidot kehittyneellä tasolla.
  • Kilpataso: Kansallisia kilpailuja B- ja C-luokassa pelaaville aikuispelaajille.
  • Ladytennis: Perus- tai aktiivitason harjoittelua naisporukassa.

Tarkemmat kuvaukset ryhmien tasoista ja harjoitusten sisällöstä täällä.

- - - -

Aikuistennikset veloitetaan kertasummana kauden aikana ja hinnat kesällä 2022 ovat seuraavat:

Hinnat kesän valmennusjaksoilla:

• 1,5 h / vko x 6 vkoa = 145€ (6 vkoa)
  • 3,0 h / vko x 6 vkoa = 220€ (6 vkoa)

Ei JTS-jäsenille hintaan lisätään 24%.

- - - -

JTS-aikuistennikset pelataan kesällä Jyväskylän Tenniskeskuksen massakentillä Killerillä ja sateen sattuessa siirrytään sisälle halliin.

Aikuistennisläisillä on mahdollisuus käydä korvaamassa "missattuja" harjoituksia muiden ryhmien peruutuspaikoilla (korvaukset JTS-nettisivuilla toimivan sähköisen korvausjärjestelmän kautta), mutta korvaukset tulee suorittaa saman jakson aikana. Korvausjärjestelmästä ja sen toiminnasta tiedotetaan pelaajia kauden alkaessa.

ILMOITTAUTUMINEN JA HARJOITUSAIKATOIVEET

Täytä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurainfoa sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Kirjoita ilmoittautumisen yhteyteen harjoituspäivä- ja aikatoiveesi, jotka yritämme mahdollisuuksien mukaan huomioida ryhmiä muodostettaessa. Aikuistennikset pelataan pääsääntöisesti arki-iltaisin klo 17.00-22.00.

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään 24%).

Aurinkoista ja lämmintä tenniskesää 2022 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.