JTS:lle N40-sarjan SM-pronssi

21.4.2024

Tiina, Minna ja Maija tuoreine pronssimitaleineen

Seniorien sarjatenniksen playoffit huipensivat Senioriliiga 2023–2024-kauden, joka päättyi JTS:n N40-joukkueen osalta riemukkaaseen 2–0-voittoon pelattaessa sijoituksista 3./4.  Viikonloppuna 20.–21.4. oli siis vuorossa  "tasakymppien" ratkaisuvaihe. Lauantaina JTS sai vastaansa runkosarjan voittaneen HLK:n, joka oli vahvempi myös semifinaalissa ottelutuloksin

• Marisa Rantasila (HLK)–Tiina Pietarinen 6–2, 6–1
  • Aino Kalervo (HLK)–Maija Koljonen 6–3, 6–4

HLK voitti lopulta myös finaaliottelunsa OTC:ta vastaan samoin 2–0-lukemin. Jyväskylättärien vastaan sunnuntaiseen pronssiotteluun asettui Smash, jonka JTS onnistui päihittämään kuten runkosarjassakin, tällä kertaa lukemin

• Tiina Pietarinen–Satu Kivioja (Smash) 6–4, 1–6, 10–8
  • Maija Koljonen–Galyna Peiponen-Tiainen (Smash) 6–2, 6–2

Onnittelut koko joukkueelle Ekaterina Sudnik, Minna Aarnikoski, Maija Koljonen ja Tiina Pietarinen hienosta saavutuksesta! Pronssituloksella JTS toisti viime vuotisen sijoituksensa eli on nyt toden teolla vakiinnuttanut paikkansa sarjan eliitissä.

Yleinen sarjatennis sekä seniorien sarjatennis alempine divisioonineen alkaa myös olla pelattu viimeisiä rästiotteluja lukuunottamatta. JTS:n saavutuksia voi silmäillä Kilpailutoiminnan sivuilta.