Koronavirusohjeet

Päivitetty 22.3.

• Hallilla saa olla vain täysin terveenä ja oireettomana
  • Edellytämme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiailta muissa tilanteissa kuin pelattaessa
  • Emme suosittele riskiryhmiin kuuluvien pelaavan rajoitusten ollessa voimassa – kuitenkin jokainen tekee valinnan pelaamisesta henkilökohtaisella tasolla.
  • Vältä läheisiä kontakteja ja pidä pelikaveriin/pelikavereihin vähintään 2 metrin etäisyys pelitunnin aikana. Pidättäydytään tenniksen normeihin kuuluvista kättelyistä
  • Vältä turhaa oleskelua hallilla
  • Huolehdi käsien pesusta ennen ja jälkeen pelitunnin.
  • Seuraa ja noudata THL:n matkustuskaranteenejä
  • Mikäli epäilet koronatartuntaa, toimi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeiden mukaan: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/ohjeita-kansalaisille-koronaviruksesta
  • Harjoitukset pyörivät toistaiseksi normaalisti edellä mainittuja ohjeistuksia noudattaen

KILPAILUT

• Kevätkaudella ei pelata kansallisia kilpailuja sisäkentillä
  • Tasoluettelo on jäädytetty eikä sitä julkaista toukokuussa. Seuraava luettelo julkaistaan syksyllä.
  • Seuraa kansallista kilpailukalenteria Tennisässästä
  • Ulkona pelattavien kilpailuiden aloittamista tarkastellaan myöhemmin, ja niiden järjestämisestä annetaan seuroille ohjeet. Aikaisintaan nämä voidaan aloittaa 1.5. Yllä mainittuja aluekilpailuja voidaan järjestää samoin rajoituksin sisällä ja ulkona.

SARJATENNISTOIMINTA

• Yleistä sarjatennistä voivat haluavat joukkueet pelata perusvaiheen alueilla 26.2.2021 alkaen terveysturvallisuus huomioiden (sairaanhoitopiirien mukaisesti, eli joukkueet eivät ylitä oman sairaanhoitopiirin rajoja). Kiihtymisvaiheen alueilla ei pelata 1.-28.3. ja leviämisvaiheen alueilla ei pelata toistaiseksi – sarjatennistoiminnan tilannetta tarkastellaan seuraavan kerran 19.3. Katso alueiden tilanteet täältä.
  • TEHO Sport Tennisliigan (SM-tason toiminta) ja I-divisioonan pelaaminen on mahdollista viranomaisten ja Olympiakomitean linjausten mukaisesti. Lue lisää Tennisliigan kotisivuilta.
  • Lähtökohtana on, että ulkokentille siirryttäessä voidaan sarjaotteluita pelata kaikilla alueilla turvaohjeita noudattaen. Tästä annetaan vielä tarkennetut ohjeet. Tilannetta tarkastellaan vielä lähempänä ja päätöksessä huomioidaan valtion ja alueiden kokoontumis- ja mahdolliset liikkumisrajoitukset.