Varausjärjestelmä vaihtuu 22.12.2022

21.12.2022

Siirrymme torstaina 22.12.2022 klo 13 alkaen käyttämään uutta Cintoian varausjärjestelmää, johon pääset avaamispäivänä hallin nettisivuilta tai suoraan täältä https://jts.cintoia.com.

 Vanhat tunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä, vaan sinne tulee rekisteröityä ja luoda uudet tunnukset (poikkeukset: tunnukset jo muualla Cintoia-järjestelmässä ja vakiovuorolaiset, ohje alla). Huom! Jos sinulla on saldoa vanhassa järjestelmässä (https://vj.slsystems.fi/jts), niin saat sen näkyviin käyttämällä rekisteröitymisessä samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä.

 Jos sinulla on tunnukset muualla Cintoian järjestelmässä:

Jos sinulla on jo tunnukset jossain muussa hallissa, jossa on käytössä Cintoian varausjärjestelmä, niin voit kirjautua suoraan samoilla tunnuksilla. Samat tunnukset toimivat kaikissa Cintoian varausjärjestelmissä. Jos kirjautuminen ei jostain syystä onnistu, ota yhteyttä: tuki.jts@cintoia.com

Jos sinulla on vakiovuoro:

Kauden 2022–2023 vakiovuorolaisten tiedot on siirretty valmiiksi uuteen järjestelmään ja tunnuksena toimii sama sähköposti, joka on ollut osoitteena vanhassa järjestelmässä. Vakiovuorolaiset saavat tunnukset käyttöön tilaamalla uuden salasanan kirjautumissivulta kohdasta ”Kirjaudu” ja ”Salasana unohtunut”. Tarkistathan, että omat yhteystietosi, mahdolliset saldot sekä vakiovuoron tiedot ovat oikein. Huom! Mahdolliset myyntiin laitetut tai perutut vuorot eivät päivity siirrossa, joten käythän laittamassa vuorosi myyntiin tarvittaessa.

 Jos sinulla on irtovuorovaraus ajalle 21.12.2022–21.01.2023.:

Vanhaan järjestelmään ajalle 21.12.-21.01. tehdyt irtovuorovaraukset siirretään uuteen järjestelmään siten, etteivät ne ole muiden varattavissa. Kyseiset varaukset eivät kuitenkaan siirry automaattisesti asiakkaan uuteen profiiliin. Jos haluat vuoron näkyviin omalle käyttäjällesi, niin käy rekisteröitymässä uuteen järjestelmään 22.12. alkaen ja ilmoita vuoron merkkaamisesta Ilkalle: ilkka.nyy@gmail.com.

Mikäli sinulla on kysyttävää kirjautumiseen tai rekisteröitymiseen liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen tuki.jts@cintoia.com.