Alkukesän kisakuulumisia

25.6.2024

Hangossa vietettiin tenniksen juniorijuhlaa yli 250 pelaajan kesken Fazer Junior Grand Prix -osakilpailujen merkeissä. JTS:n juniorit edustivat mallikkaasti joka sarjassa.

  • Oliver Kiljunen pelasi kahdeksan joukkoon U16-kaksinpeleissä ja nappasi kultaa nelureissa parinsa Matias Vilhusen (GT) kanssa. 
  • Kerttu Korpinen oli myös kahdeksan joukossa U14-sarjassaan, ja saavutti pronssia parinsa Lucia Mononen-Gomez (ÅLK) kanssa. 
  • Stina Koivulan ja Armi Korpisen taival päättyi molemmilla alkulohkoon U12-peleissä, mutta hyvää haastoa ja nelurikokemusta kertyi taas lisää.  
  • JTS-junnujen kuopus Inka Syrjälä esitti myös pirteää peliä U10-sarjassa, vaikka matka päättyi alkulohkoon. 

Savonlinnassa Intersport Openissa Olivia Syvälahti ja Eija Tolmunen voittivat NC-dubbelin! Vamos!

Kaarinassa pelattiin juhannuksen alla U21 SM-kilpailut/TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour -osakilpailu, jossa JTS:n ykkösnainen Emma Kuusisto [2] selvitti tiensä kahdeksan joukkoon. Kvartseissa vastaan asettui HVS:n Matilda Wennerström, joka oli tällä kertaa parempi kolmieräisessä luvuin 6–7(3), 6–0, 6–3. Seuraavaksi Emma kilpailee Vierumäellä TEHO Finnish Tour'n 3. osakilpailussa. Vastassa on HVS:n Emilia Lehtinen ja tämä ottelu on heidän ensikohtaamisensa.

Tampereella pelattiin juhannuksena Rosendahl Open, jossa oli myös mukava JTS-edustus: Tomi Tuomaala, Kim Grenberg, Eija Tolmunen, Harri ja Hulda Laitinen. Voittoja ja kokemusta hienosti lisää, esimerkiksi Hulda sijoittui neljän joukkoon ND:ssä. 

Kesäliigaa on pelattu ensimmäinen eli kesäkuun kierros, tuloksia Tennisässässä. JTS-pelaajat ovat löytäneet myös Ässän uuden ominaisuuden eli harjoitusottelut. Voit pelata ja kirjata harkkamatsit täällä!

Oliver Kiljunen/Matias Vilhunen (GT) – Emil Törn/Hugo Eggert (ÅLK) 6–0, 6–0
Lucia ja Kerttu pronssimitalisteina
Olivia ja Eija voittopokaaleineen