PÄIVITETTY 6.4.: Tiedote koronavirukseen liittyen

25.3.2020

Seuran toiminta

Seuran kilpailu- ja ryhmävalmennustoiminta on tauolla toistaiseksi. Peruuntunut kevätkauden valmennusjakso korvataan asianomaisille. Korvaustavoista tiedotetaan sähköpostitse.

Halli pyritään pitämään auki omatoimista pelaamista varten. Seuramme suhtautuu vakavasti ja vastuullisesti liikkeellä olevaan koronavirukseen. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja teemme uusia toimia, mikäli tilanne niin vaatii.

Ohjeita omatoimista pelaamista varten:

Pukuhuoneiden käyttöä tulisi välttää eli pue pelivaatteet mahdollisuuksien mukaan päälle jo kotona

Saunat ovat toistaiseksi pois käytöstä

- Jos sinulla tai lapsellasi on flunssan oireita, parantele sairaus rauhassa kotona täysin oireettomaksi ennen kuin palaat hallille.

- Mikäli olet palannut a) ulkomailta Suomeen tai b) Lapin hiihtokeskuksesta (Levi, Ruka, Ylläs tai Saariselkä), seuraa tilannetta 14 vrk ajan ennen kuin palaat hallille. Sääntö koskee myös oireettomia!

- Hallille tulevan henkilön perheenjäsen ei ole ollut ulkomailla/Lapin hiihtokeskuksissa (Levi, Ruka, Ylläs, Saariselkä) 14 vrk sisällä.

- Hallille tulevalla ei ole ollut kontaktia sellaiseen henkilöön, jolla olisi koronatartunta tai -epäily

- Vältä läheistä kontaktia muihin ihmisiin

- Noudata huolellista käsihygieniaa!

Käsi- ja yskimishygienia

Kiinnitämme erityishuomiota puhtauteen ja hygieniaan. Pesettehän kätenne säännöllisesti ja ohjeiden mukaisesti 20 sekunnin ajan vedellä ja saippualla aina ennen ja jälkeen pelaamisen. Huolehdittehan myös yskimishygieniasta yskimällä joko kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan ja peskää kätenne saippualla yskimisen jälkeen. Suosittelemme myös välttämään kättelyä.

Säännöt on laadittu meidän kaikkien parhaaksi, kiitos yhteistyöstä!

Jyväskylän kaupungin infoa koronaviruksesta