Naisten kakkosdivarin runkosarja saatu päätökseen

25.2.2018

 

Naisten kakkosdivarin runkosarja saatiin tänä viikonloppuna päätökseen. Sekä edustusjoukkue, että kakkosjoukkue kävivät pelaamassa viimeiset ottelunsa sarjataulukossa toisella sijalla olevaa Rovaniemeä vastaan. Edustusjoukkueen osalta ottelu oli merkityksetön, sillä joukkue oli varmistanut lohkovoittonsa ja nousukarsintapaikkansa jo aiemmin.

 

Edustusjoukkueesta Rovaniemelle matkustivat Vilma Koponen ja Olivia Syvälahti. Tytöt jatkoivat sunnuntaina upeaa tappiotonta pelisarjaa voittaen RoVS:in otteluvoitoin 3-0!

Vilma kohtasi ykköspelaajana Hanna Korhosen ja vei pelin selvin numeroin ja varmoin ottein 6-0 6-3. “Pelasin hyvin ja syöttö kulki, vaikka vähän jännitti”. Kakkospelaajien ottelussa Olivia pelasi Isa Partiota vastaan ja voitti tiukan taistelun hienosti 4-6 6-4 10-7. "Mulla kulki lyönti hyvin, mutta tuli vähän liikaa virheitä. Pelin tempo oli hyvä”.

 

Nelinpelissä kaksikko kohtasi Korhosen ja Laura Mustosen. Tytöt kertoivat, että alku oli hieman hankala, mutta loppua kohden pelivarmuus parantui koko ajan. Pelissä tuntui hyvä tiimihenki ja se näkyi tuloksessa 6-4 6-0! Onnittelut Vilmalle ja Olivialle!!

 

Naisten kakkosjoukkue pelasi Rovaniemeä vastaan lauantaina. Ykköspelaajien ottelussa Kia Komulainen kohtasi Isa Partion. Kia johti ensimmäistä erää jo 5-0, mutta erän viime hetkillä Partio pääsi mukaan peliin ja sai käännettyä sen itselleen. Ottelu päättyi lopulta Partion voittoon lukemin 7-5, 6-2. Kakkospelaajien ottelussa pelasivat Kamilla Komulainen ja Laura Mustonen, tulos 4-6, 4-6. Nelinpeli oli tiukka kolmieräinen ottelu, joka kääntyi lopulta valitettavasti kotijoukkueen hyväksi lukemin 2-6, 6-3, 11-9.

0-3 tappiosta huolimatta siskokset olivat tyytyväisiä otteisiinsa: “Siihen nähden, minkä verran ollaan pystytty treenaamaan, niin peli kulki paremmin kuin odotettiin. Pelit olivat tiukkoja ja kokonaisuudessaan jäi hyvä fiilis.”

 

Edustusjoukkueen osalta kausi huipentuu siis vielä nousukarsintoihin, jotka pelataan 16.-18.3. JTS kohtaa II-divisioonan B-lohkon voittajan sekä Ykkösdivarin A-lohkon kolmanneksi viimeisen joukkueen. Joukkueet pelaavat kaikki kaikkia vastaan ja paras nousee Ykkösdivariin kaudeksi 2018-2019. Tsemppiä tytöille kauden huipennukseen!

 

Naisten II-divisioona 25.2. RoVS-JTS 0-3