JTS-juniorivalmennus

Ilmoittautuminen JTS-junnuvalmennusten kevätkaudelle 7.1.-10.5.2020 (18 vkoa) on päättynyt.

Pelaajia otetaan mukaan valmennusryhmiin myös kesken kauden, mikäli ryhmiin jää vapaita/peruutuspaikkoja. Mikäli mukaan on tulossa riittävästi uusia pelaajia, kartoitetaan myös mahdollisuutta perustaa kokonaan uusia ryhmiä...

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät VALMENNUS- sivujen alta.

KEVÄTKAUSI 2020

7.1.-10.5. (18 vkoa)

• Junnuryhmien valmentajina toimivat kokeneet JTS-valmentajat päävalmentaja Henri Bruunin johdolla

JUNIOREIDEN VALMENNUSRYHMÄT KEVÄÄLLÄ 2020:

- JTS-minitennis (alle 7-v.) ja lapsi- vanhempitennis: perheen pienimmille tennareille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-tenniskoulu (7-12 v.): valmennusta 7-12 vuotiaille lapsille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-valmennus (13-18 v.): valmennusta 13-18 vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-kilpavalmennus (6-18 v.): tavoitteellista valmennusta ja harjoittelua kilpajunioreille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

Yleisinä vapaapäivinä (loppiainen 6.1., pitkäperjantai 10.4., 2.pääsiäispäivä 13.4. ja vappu 1.5.) harjoituksia ei pidetä.

Kevätkauden JTS-juniorivalmennukset pelataan Jyväskylän Tenniskeskuksessa Killerillä.

Täytä ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurapostia sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään alv. 24%).

Mikäli sinulla on kysyttävää kevätkauden junnuvalmennuksista, ole yhteydessä päävalmentaja Henkkaan (henri.bruun[at]jtstennis.fi tai p. +358 0400 207290).

Uuden oppimista ja menestystä tennisvuoteen 2020 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.