JTS-juniorivalmennus

Ilmoittautuminen JTS-junnuvalmennusten syyskaudelle 19.8.-22.12.2019 (18 vkoa) on päättynyt.

Uusia pelaajia otetaan mukaan ryhmiin myös kesken kauden vapaille-/peruutuspaikoille, jos vain oikean tasoinen harjoituspaikka on vapaana.

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät VALMENNUS- sivujen alta.

SYYSKAUSI 2019

19.8.-22.12. (18 vkoa)

• Junnuryhmien valmentajina toimivat kokeneet JTS-valmentajat päävalmentaja Henri Bruunin johdolla

JUNIOREIDEN VALMENNUSRYHMÄT SYKSYLLÄ 2019:

- JTS-minitennis (alle 7-v.) ja lapsi- vanhempitennis: perheen pienimmille tennareille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-tenniskoulu (7-12 v.): valmennusta 7-12 vuotiaille lapsille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-valmennus (13-18 v.): valmennusta 13-18 vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-kilpavalmennus (6-18 v.): tavoitteellista valmennusta ja harjoittelua kilpajunioreille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

Syyskauden JTS-juniorivalmennukset pelataan Jyväskylän Tenniskeskuksessa Killerillä.

Täytä ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurapostia sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään alv. 24%).

Mikäli sinulla on kysyttävää syyskauden junnuvalmennuksista, ole yhteydessä päävalmentaja Henkkaan (henri.bruun[at]jtstennis.fi tai p. +358 0400 207290).

Uuden oppimista ja menestystä tennissyksyyn 2019 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.

Jälki-ilmoittautumislomake JTS-juniorivalmennusten syyskaudelle 19.8.-22.12.2019 (18 vkoa). Olemme yhteydessä jälki-ilmoittautuneisiin, mikäli ryhmistä löytyy sopivan tasoisia vapaita paikkoja.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.