JTS-juniorivalmennus

Uusien pelaajien ilmoittautuminen kevätkaudelle 7.1.-12.5.2019 (18 vkoa) on käynnissä ja päättyy TI 18.12.

Huom! Syyskaudelta jatkavien ei tarvitse erikseen ilmoittautua kevätkaudelle, vaan harjoitusryhmät ja -ajat jatkuvat lähtökohtaisesti samanlaisina, kuin syksyllä. Ilmoita Henkalle vain, mikäli haluat muutoksia harjoituksiin.

Uusia pelaajia otetaan mukaan ryhmien vapaille- /peruutuspaikoille. Tarvittaessa yritetään kartoittaa mahdollisuutta perustaa myös kokonaan uusia ryhmiä.

Kovan kysynnän vuoksi emme valitettavasti tällä hetkellä pysty takaamaan harjoituspaikkaa kaikille halukkaille (mutta kaikkemme teemme!).

Pelaajia otetaan mukaan ryhmiin myös kauden aikana, mikäli ryhmiin jää vapaita paikkoja.

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät VALMENNUS- sivujen alta.

KEVÄTKAUSI 2019

7.1.-12.5. (18 vkoa)

• Junnuryhmien valmentajina toimivat kokeneet JTS-valmentajat päävalmentaja Henri Bruunin johdolla

JUNIOREIDEN VALMENNUSRYHMÄT KEVÄÄLLÄ 2019:

- JTS-minitennis (alle 7-v.) ja lapsi- vanhempitennis: perheen pienimmille tennareille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-tenniskoulu (7-12 v.): valmennusta 7-12 vuotiaille lapsille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-valmennus (13-18 v.): valmennusta 13-18 vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-kilpavalmennus (6-18 v.): tavoitteellista valmennusta ja harjoittelua kilpajunioreille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

Kevätkauden JTS-juniorivalmennukset pelataan Jyväskylän Tenniskeskuksessa Killerillä.

Täytä ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurapostia sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään alv. 24%).

Mikäli sinulla on kysyttävää kevätkauden junnuvalmennuksista, ole yhteydessä päävalmentaja Henkkaan (henri.bruun[at]jtstennis.fi tai p. +358 0400 207290).

Uuden oppimista ja menestystä tennisvuoteen 2019 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.

UUSIEN PELAAJIEN ILMOITTAUTUMISLOMAKE JTS-juniorivalmennusten kevätkaudelle 7.1.-12.5.2019 (18 vkoa).

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.