JTS-juniorivalmennus

ILMOITTAUTUMINEN KESÄN KAKKOSJAKSOLLE ON PÄÄTTYNYT.

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät VALMENNUS-sivulta.

KESÄKAUSI 2019

1. JAKSO 13.5.-23.6.2019 (6 vkoa)

• Ykkösjakson vastuuvalmentajana toimii JTS-päävalmentaja Henri Bruun, jolla tarvittaessa apuna muita seuran valmentajia.

2. JAKSO 1.7.-11.8.2019 (6 vkoa)

• Kakkosjakson vastuuvalmentajana toimii Katja Sudnik. Katja on Valko-Venäjältä suomeen muuttanut tennisvalmentaja, joka suorittaa jakson aikana samalla suomen kieliharjoittelua. Katjalla on yliopistotason tennisvalmentajakoulutus Ukrainasta ja yli 10v. kokemus lasten ja aikuisten valmentamisesta Minskin alueella. Valmennus tulee tapahtumaan pääosin englanniksi suomea samalla harjoitellen.

JUNIOREIDEN VALMENNUSRYHMÄT KESÄLLÄ 2019:

- JTS-minitennis (alle 7-v.): perheen pienimmille tennareille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-tenniskoulu (7-12 v.): valmennusta 7-12 vuotiaille lapsille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-valmennus (13-18 v.): valmennusta 13-18 vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

- JTS-kilpavalmennus (6-18 v.): tavoitteellista valmennusta ja harjoittelua kilpajunioreille. Lisätietoa ja hinnat täällä.

Kesän JTS-juniorivalmennukset pelataan ulkona Hippoksen massakentillä, sateella sisällä Jyväskylän Tenniskeskuksessa Killerillä.

Täytä ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurapostia sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään 24%).

Mikäli sinulla on kysyttävää kesän valmennuksista, ole yhteydessä päävalmentaja Henkkaan (henri.bruun@jtstennis.fi tai p. +358400207290).

Aurinkoista ja lämmintä tenniskesää 2019 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.