JTS-valmennus (13-18 v)

JTS-VALMENNUS 13-18 v.

Valmennuksen ryhmät on tarkoitettu 13-18 v lapsille. Ryhmät muodostetaan pelaajien tasojen ja ikien mukaan, aloittelijoista aktiivisesti useampia kertoja viikossa pelaaviin. Valmennustunneilla pelaaja voi harjoitella tenniksen lajitaitoja valitsemalla 1-3 harjoituskertaa viikossa. Harjoittelu valmennustunneilla tapahtuu 1,5h harjoituksina ryhmissä, joiden koko on 5-8 pelaajaa.

Ohjeelliset tasoryhmät valmennustunneille:

• ALOITTELIJAT: Ei aiempaa pelikokemusta tai vähäinen pelikokemus (alle 1 v.). Harjoittelussa keskitytään tenniksen perustaitojen opettelemiseen.
  • TAITAJAT: Pelaajalla parin vuoden pelikokemus (2-3v.) ja peruslajitaitojen hallinta hyvällä tasolla. Harjoittelussa keskitytään lajitaitojen kehittämiseen eteenpäin kilpailemisen mahdollistavalle tasolle.
  • PELURIT: Usean vuoden pelikokemus (yli 3-4 v.) ja lajitaitojen hallinta hyvällä tasolla. Harjoittelua useamman kerran viikossa ja pelaaja osallistuu satunnaisesti myös kansallisen tason kilpailuihin sekä seuran klubitoimintaan. Harjoittelussa keskitytään kilpapelaamisen edellyttämien taitovaatimusten kehittämiseen.