JTS-aikuistennis

Uusien pelaajien ilmoittautuminen kevätkaudelle 7.1.-12.5.2019 (18 vkoa) on käynnissä ja päättyy TI 18.12.

Huom! Syyskaudelta jatkavien ei tarvitse erikseen ilmoittautua kevätkaudelle, vaan harjoitusryhmät ja -ajat jatkuvat lähtökohtaisesti samanlaisina, kuin syksyllä. Ilmoita Henkalle vain, mikäli haluat muutoksia harjoituksiin.

Uusia pelaajia otetaan mukaan ryhmien vapaille- /peruutuspaikoille. Tarvittaessa yritetään kartoittaa mahdollisuutta perustaa myös kokonaan uusia ryhmiä.

Kovan kysynnän vuoksi emme valitettavasti tällä hetkellä pysty takaamaan harjoituspaikkaa kaikille halukkaille (mutta kaikkemme teemme!).

Pelaajia otetaan mukaan ryhmiin myös kauden aikana, mikäli ryhmiin jää vapaita paikkoja.

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät Valmennustoiminta -sivun alta.

JTS-AIKUISTENNIS KEVÄÄLLÄ 2019

Kevätkausi 7.1.-12.5. (18 vkoa)

• JTS-aikuistenniksen valmentajina toimivat kokeneet JTS-valmentajat päävalmentaja Henri Bruunin johdolla

AIKUISTENNIKSEN OHJEELLISET TASORYHMÄT:

• Aloittelijat: Ei aiempaa tai vähäinen (0-1 v.) pelikokemus.
  • Perustaso: Vähäinen pelikokemus (1-3 v.), peruslajitaidoissa vielä puutteita.
  • Aktiivitaso: Muutaman vuoden pelikokemus (3-6 v.) ja peruslajitaidot hallussa.
  • Harrastekilpataso: Usean vuoden säännöllinen pelikokemus (yli 6 v.), lajitaidot kehittyneellä tasolla.
  • Kilpataso: Kansallisia kilpailuja B- ja C-luokassa pelaaville aikuispelaajille.
  • Ladytennis: Perus- tai aktiivitason harjoittelua naisporukassa.

Tarkemmat kuvaukset ryhmien tasoista ja harjoitusten sisällöstä täällä.

Aikuistennikset veloitetaan kertasummana kauden aikana ja hinnat keväällä 2019 ovat seuraavat:

Kevätkausi 7.1.-12.5.2019 (18 vkoa) hinnat:

JTS-jäsenille:

• 1,5 h / vko 390 € (18 vkoa)
  • 3,0 h / vko 720 € (18 vkoa)

Ei jäsenille hintaan lisätään alv. 24%.

Yleisinä vapaapäivinä (pitkäperjantai 19.4., 2.pääsiäispäivä 22.4. ja vappu 1.5.) harjoituksia ei pidetä.

JTS-aikuistennikset pelataan Jyväskylän Tenniskeskuksessa Killerillä.

Aikuistennisläisillä on mahdollisuus käydä korvaamassa "missattuja" harjoituksia muiden ryhmien peruutuspaikoilla (korvaukset JTS-nettisivuilla toimivan sähköisen korvausjärjestelmän kautta), mutta korvaukset tulee suorittaa saman jakson aikana. Korvausjärjestelmästä ja sen toiminnasta tiedotetaan pelaajia kauden alkaessa.

ILMOITTAUTUMINEN JA HARJOITUSAIKATOIVEET

Täytä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurainfoa sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Kirjoita ilmoittautumisen yhteyteen harjoituspäivä- ja aikatoiveesi, jotka yritämme mahdollisuuksien mukaan huomioida ryhmiä muodostettaessa. Aikuistennikset pelataan pääsääntöisesti arki-iltaisin n. klo 17.00-22.00 ja viikonloppuisin n. klo 12-20 välillä.

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään alv. 24%).

Mikäli sinulla on kysyttävää kevätkauden aikuistenniksistä, ole yhteydessä päävalmentaja Henkkaan (henri.bruun[at]jtstennis.fi tai p. +358 0400 207290).

Uutta oppia ja menestystä kevätkaudelle 2019 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.

UUSIEN PELAAJIEN ILMOITTAUTUMISLOMAKE JTS-aikuistenniksen kevätkaudelle 7.1.-12.5.2019 (18 vkoa).

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.