JTS-aikuistennis

Ilmoittautuminen kesän 1.jaksolle on päättynyt, kesän kakkosjakson ilmoittautuminen avataan kesäkuun aikana.

Voit kysyä vapaiksi jääneitä paikkoja ryhmistä päävalmentaja Henkalta (yhteystiedot alla).

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät VALMENNUS-sivulta.

KESÄKAUSI 2020

1. JAKSO 18.5.-28.6.2020 (6 vkoa)

• Ykkösjakson vastuuvalmentajana toimii JTS-päävalmentaja Henri Bruun, jolla tarvittaessa apuna muita seuran valmentajia.

2. JAKSO 29.6.-7.8.2020 (6 vkoa)

• Kakkosjakson vastuuvalmentajana toimii Iida Pätynen. Iida on kasvatustieteiden opiskelija ja entinen kovan luokan kilpapelaaja, joka on aiemmin valmentanut lapsia ja aikuisia Kuopiossa. Iida liittyi JTS-valmennustiimiin viime talven aikana.

AIKUISTENNIKSEN OHJEELLISET TASORYHMÄT:

• Aloittelijat: Ei aiempaa tai vähäinen (0-1 v.) pelikokemus.
  • Perustaso: Vähäinen pelikokemus (1-3 v.), peruslajitaidoissa vielä puutteita.
  • Aktiivitaso: Muutaman vuoden pelikokemus (3-6 v.) ja peruslajitaidot hallussa.
  • Harrastekilpataso: Usean vuoden säännöllinen pelikokemus (yli 6 v.), lajitaidot kehittyneellä tasolla.
  • Kilpataso: Kansallisia kilpailuja B- ja C-luokassa pelaaville aikuispelaajille.
  • Ladytennis: Perus- tai aktiivitason harjoittelua naisporukassa.

Tarkemmat kuvaukset ryhmien tasoista ja harjoitusten sisällöstä täällä.

Aikuistennikset veloitetaan kertasummana kauden aikana ja hinnat kesällä 2020 ovat seuraavat:

Hinnat kesän valmennusjaksoilla (1.jakso:18.5.-28.6.2020, 2.jakso 29.6.-7.8.):

• 1,5 h / vko x 6 vkoa = 135€ (6 vkoa)
  • 3,0 h / vko x 6 vkoa = 210€ (6 vkoa)

Ei JTS-jäsenille hintaan lisätään 24%.

Kesän JTS-aikuistennikset pelataan ulkona Hippoksen massakentillä (Killerin kenttien valmistuessa siirrytään sinne harjoittelemaan). Sateella siirrytään harjoittelemaan sisälle Jyväskylän Tenniskeskukseen Killerillä.

Valmennuksessa huomioidaan korona-ajan rajoitukset. Ryhmät tehdään enintään kahdeksalle henkilölle ja harjoituksissa pidetään huoli käsihygieniasta. Harjoituksiin ei myöskään saa tulla sairaana tai flunssan oireisena (pelaajan sairastumisen takia väliin jäävät harjoitukset pyritään korvaamaan pelaajan tervehdyttyä tai tarvittaessa menetetyt harjoitukset kompensoidaan valmennusmaksussa).

Aikuistennisläisillä on mahdollisuus käydä korvaamassa "missattuja" harjoituksia muiden ryhmien peruutuspaikoilla (korvaukset JTS-nettisivuilla toimivan sähköisen korvausjärjestelmän kautta), mutta korvaukset tulee suorittaa saman jakson aikana. Korvausjärjestelmästä ja sen toiminnasta tiedotetaan pelaajia kauden alkaessa.

ILMOITTAUTUMINEN JA HARJOITUSAIKATOIVEET

Täytä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurainfoa sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Kirjoita ilmoittautumisen yhteyteen harjoituspäivä- ja aikatoiveesi, jotka yritämme mahdollisuuksien mukaan huomioida ryhmiä muodostettaessa. Aikuistennikset pelataan pääsääntöisesti arki-iltaisin klo 17.00-22.00.

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään 24%).

Mikäli sinulla on kysyttävää kesän valmennuksista, ole yhteydessä päävalmentaja Henkkaan (henri.bruun@jtstennis.fi tai p. +358400207290).

Aurinkoista ja lämmintä tenniskesää 2020 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN JTS-aikuistenniksen kesävalmennusten ykkösjaksolle. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli sopiva paikka valmennuksista vapautuu.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.