JTS-aikuistennis

Ilmoittautuminen aikuistenniksen syyskaudelle 19.8.-22.12.2019 (18 vkoa) on päättynyt.

Uusia pelaajia otetaan mukaan ryhmiin myös kesken kauden vapaille-/peruutuspaikoille, mikäli ryhmään jää sopivan tasoisia vapaita paikkoja.

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöistä ja hinnoista löydät Valmennustoiminta -sivun alta.

JTS-AIKUISTENNIS SYKSYLLÄ 2019

Syyskausi 19.8.-22.12. (18 vkoa)

• JTS-aikuistenniksen valmentajina toimivat kokeneet JTS-valmentajat päävalmentaja Henri Bruunin johdolla

AIKUISTENNIKSEN OHJEELLISET TASORYHMÄT:

• Aloittelijat: Ei aiempaa tai vähäinen (0-1 v.) pelikokemus.
  • Perustaso: Vähäinen pelikokemus (1-3 v.), peruslajitaidoissa vielä puutteita.
  • Aktiivitaso: Muutaman vuoden pelikokemus (3-6 v.) ja peruslajitaidot hallussa.
  • Harrastekilpataso: Usean vuoden säännöllinen pelikokemus (yli 6 v.), lajitaidot kehittyneellä tasolla.
  • Kilpataso: Kansallisia kilpailuja B- ja C-luokassa pelaaville aikuispelaajille.
  • Ladytennis: Perus- tai aktiivitason harjoittelua naisporukassa.

Tarkemmat kuvaukset ryhmien tasoista ja harjoitusten sisällöstä täällä.

Aikuistennikset veloitetaan kertasummana kauden aikana ja hinnat syksyllä 2019 ovat seuraavat:

Syyskausi 19.8.-22.12.2019 (18 vkoa) hinnat:

JTS-jäsenille:

• 1,5 h / vko 390 € (18 vkoa)
  • 3,0 h / vko 720 € (18 vkoa)

Ei jäsenille hintaan lisätään alv. 24%.

Yleisinä vapaapäivinä (itsenäisyyspäivä pe 6.12.) harjoituksia ei pidetä.

JTS-aikuistennikset pelataan Jyväskylän Tenniskeskuksessa Killerillä.

Aikuistennisläisillä on mahdollisuus käydä korvaamassa "missattuja" harjoituksia muiden ryhmien peruutuspaikoilla (korvaukset JTS-nettisivuilla toimivan sähköisen korvausjärjestelmän kautta), mutta korvaukset tulee suorittaa saman jakson aikana. Korvausjärjestelmästä ja sen toiminnasta tiedotetaan pelaajia kauden alkaessa.

ILMOITTAUTUMINEN JA HARJOITUSAIKATOIVEET

Täytä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurainfoa sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Kirjoita ilmoittautumisen yhteyteen harjoituspäivä- ja aikatoiveesi, jotka yritämme mahdollisuuksien mukaan huomioida ryhmiä muodostettaessa. Aikuistennikset pelataan pääsääntöisesti arki-iltaisin n. klo 17.00-22.00 ja viikonloppuisin n. klo 12-20 välillä.

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään alv. 24%).

Mikäli sinulla on kysyttävää syyskauden aikuistenniksistä, ole yhteydessä päävalmentaja Henkkaan (henri.bruun[at]jtstennis.fi tai p. +358 0400 207290).

Uutta oppia ja menestystä syyskaudelle 2019 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.

Jälki-ilmoittautumislomake JTS-aikuistenniksen syyskaudelle 19.8.-22.12.2019 (18 vkoa). Olemme yhteydessä jälki-ilmoittautuneisiin, mikäli ryhmistä löytyy sopivan tasoisia vapaita paikkoja.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.