JTS-aikuistennis

Ilmoittautuminen kesän 2019 JTS-aikuistenniksiin on käynnissä.

ILMOITTAUTUMINEN YKKÖSJAKSOLLE MA 6.5. MENNESSÄ! (Kakkosjaksolle ilmoittautuminen kesäkuussa).

Tarkempaa tietoa valmennusryhmistä, valmennusten sisällöstä ja hinnoista löydät VALMENNUS-sivun alta.

JTS-AIKUISTENNIS KESÄLLÄ 2019

1. JAKSO 13.5.-23.6.2019 (6 vkoa)

• Ykkösjakson vastuuvalmentajana toimii JTS-päävalmentaja Henri Bruun, jolla tarvittaessa apuna muita seuran valmentajia.

2. JAKSO 1.7.-11.8.2019 (6 vkoa)

• Kakkosjakso pelataan, mikäli jaksolle löydetään sopiva valmentaja.

AIKUISTENNIKSEN OHJEELLISET TASORYHMÄT:

• Aloittelijat: Ei aiempaa tai vähäinen (0-1 v.) pelikokemus.
  • Perustaso: Vähäinen pelikokemus (1-3 v.), peruslajitaidoissa vielä puutteita.
  • Aktiivitaso: Muutaman vuoden pelikokemus (3-6 v.) ja peruslajitaidot hallussa.
  • Harrastekilpataso: Usean vuoden säännöllinen pelikokemus (yli 6 v.), lajitaidot kehittyneellä tasolla.
  • Kilpataso: Kansallisia kilpailuja B- ja C-luokassa pelaaville aikuispelaajille.
  • Ladytennis: Perus- tai aktiivitason harjoittelua naisporukassa.

Tarkemmat kuvaukset ryhmien tasoista ja harjoitusten sisällöstä täällä.

Aikuistennikset veloitetaan kertasummana kauden aikana ja hinnat kesällä 2019 ovat seuraavat:

Hinnat ykkösjaksolla (13.5.-23.6.2019, 6 vkoa):

• 1,5 h / vko x 6 vkoa = 135€ (6 vkoa)
  • 3,0 h / vko x 6 vkoa = 210€ (6 vkoa)

Ei JTS-jäsenille hintaan lisätään 24%.

JTS-aikuistennikset pelataan ulkona Hippoksen massakentillä, sateen sattuessa mennään sisälle Jyväskylän Tenniskeskukseen Killerillä.

Aikuistennisläisillä on mahdollisuus käydä korvaamassa "missattuja" harjoituksia muiden ryhmien peruutuspaikoilla (korvaukset JTS-nettisivuilla toimivan sähköisen korvausjärjestelmän kautta), mutta korvaukset tulee suorittaa saman jakson aikana. Korvausjärjestelmästä ja sen toiminnasta tiedotetaan pelaajia kauden alkaessa.

ILMOITTAUTUMINEN JA HARJOITUSAIKATOIVEET

Täytä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, sillä lähetämme laskut ja muuta seurainfoa sähköpostilla (säästämme näin postituskuluissa ja toimimme ympäristöystävällisesti!).

Kirjoita ilmoittautumisen yhteyteen harjoituspäivä- ja aikatoiveesi, jotka yritämme mahdollisuuksien mukaan huomioida ryhmiä muodostettaessa. Aikuistennikset pelataan pääsääntöisesti arki-iltaisin klo 17.00-22.00.

Voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä JTS-jäseneksi, jos et jo ole jäsen. Huomioimme jäsenyyden harjoitusmaksuissa automaattisesti (ei jäsenille hintoihin lisätään 24%).

Mikäli sinulla on kysyttävää kesän valmennuksista, ole yhteydessä päävalmentaja Henkkaan (henri.bruun@jtstennis.fi tai p. +358400207290).

Huom! Henkka lomalla 26.4.-5.5., jolloin tavoitettavissa ainoastaan tekstiviestillä.

Aurinkoista ja lämmintä tenniskesää 2019 toivotellen,

JTS-VALMENNUSTIIMI.

Ilmoittautumislomake JTS-aikuistenniksen kesävalmennuksiin 2019

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.