JTS-kilpavalmennus

JTS-KILPAVALMENNUS

Kilpavalmennus on tarkoitettu tavoitteellisesti tennistä harjoitteleville lapsille, jotka tähtäävät kansalliselle tai kansainväliselle huipulle. Kilpavalmennuksen pelaajilta velvoitetaan aktiivista harjoittelua sekä kilpailemista läpi koko pelikauden.

Kilpavalmennettavien harjoittelu koostuu seuraavista elementeistä:

• kilpavalmennuksen ryhmäharjoitukset (väh. 3krt/ vko)
  • pelaaja (yli 14-v) osallistuu sarjajoukkueiden harjoituksiin ja peleihin
  • pelaa omatoimisesti harjoitusten ulkopuolella
  • tekee lajiharjoitusten lisäksi erillisiä fysiikkaharjoituksia
  • harrastaa muita oheislajeja
  • osallistuu aktiivisesti kilpailuihin.

JTS-KILPAVALMENNUS (6-18 v.) KESÄLLÄ 2019

Kesällä JTS-kilpavalmennukset järjestetään ulkona Hippoksen massakentillä ja sateen sattuessa sisällä Jyväskylän Tenniskeskuksessa Killerillä.

Kesäkauden 1.jakson kilpavalmennukseen tulijoilla on mahdollisuus valita joko kilpavalmennuksen harjoituspaketti, tai vaihtoehtoisesti ottaa yksittäisiä kilpavalmennuksen ryhmätunteja valmennuksen hinnoilla.

Kesäkauden 1.jakson 13.5.-23.6.2019 (6 vkoa) hinnat ovat seuraavat:

KILPAVALMENNUSPAKETTI

- tennis ryhmätreeni 3 x 1,5h/vko

- 1 h ohjattu fysiikkatreeni

- omatoiminen harjoittelu (koko kesän rajattu kilpajunnujen kausikortti kuuluu valmennuspaketin hintaan mukaan. Kortti oikeuttaa pelaamiseen varatuilla vuoroilla arkisin ennen klo 16 ja viikonloppuisin. Vapailla vuoroilla junnukausikortilla saa pelata myös arkisin klo 16.00 jälkeen.)

- lisäksi kilpajunnuilla mahdollisuus ottaa kilpajunnuyksäreitä JTS-kilpavalmentajilta talven tapaan

- hinta 280€

YKSITTÄISET RYHMÄTREENIT

Mikäli kilpajuniori ei halua ottaa edellä mainittua valmennuspakettia, on hänellä mahdollisuus harjoitella myös pelkästään tenniksen ryhmätreeneissä (kilpajunnuryhmissä) valmennuksen hinnoin:

- hinta 1,5h/vko=90 €, 3h/vko=150€ , 4,5h/vko=200€

Yleisinä vapaapäivinä (helatorstai 30.5.) harjoituksia ei pidetä.

Ei JTS-jäsenille hintaan lisätään 24%.

Sisaralennus -10%, mikäli perheessä pelaa useampi kuin yksi lapsi.

Ilmoittautuminen kesän 2019 valmennuksiin täällä.