JTS-junnut SM-liigacupissa

11.8.2023

JTS oli  kahden tyttöjoukkueen ja kolmen kapteenin (Henri Bruun, Samuli Korpinen ja Piia Koivula) vahvuudella edustamassa Junioreiden SM-liigacupissa 6.–9.8. Vierumäki tarjosi taas parastaan, ja tiimi sai nauttia myös 30-asteisesta helteestä.

Pikkujunnut pelasivat T11-sarjassa. Joukkue Stina Koivula, Oona Hänninen, Armi Korpinen ja Lydia Murtovaara lähti hakemaan iloisella ilmeellä pelikokemusta ja sitä tulikin viiden ottelusarjan verran. Joukkuelaiset pääsivät antamaan kaikkensa pelikentillä ja peli-ilo paistoi jokaisen kasvoilla. Ottelusarjan voittoon joukkue ei vielä tänä vuonna yltänyt, mutta upeita otteita nähtiin näiltä seuran pienimmiltä pelureilta niin kaksareissa kuin nelureissakin. 

Muutaman vuoden vanhemmat tytöt osallistuivat T13-sarjaan pelaajinaan Kerttu Korpinen, Hulda Laitinen ja Lilia Murtovaara. He lähtivät haastamaan ennakkoon vahvempia joukkueita tosissaan ja ylsivät upeasti neljänneksi korottaen viime vuoden seitsemättä sijoitustaan. Kerttu pelasi vahvan turnauksen lyömällä muun muassa sekä kultajoukkue TATS:n että pronssijoukkue HVS:n ykköspelaajat joukkueiden kohtaamisissa. Hulda antoi todellisen uhkan kärkijoukkueiden kakkospelaajille ja onnistui kaatamaan SATA-tenniksen kakkosen, ja näin kahden kaksinpelin voitolla tästä kohtaamisesta JTS eteni neljän joukkoon. Lilia pääsi joukkueen nuorimpana näyttämään osaamista nelurissa ja hienoja onnistumisia tulikin. Peliesitysten lisäksi joukkue kunnostautui kannustuksessa ja street dance -muuveissa.

JTS:n päävalmentaja Henkka tuki pelaajia otteluiden aikana kentällä, Piia ja Samuli valmistivat pelaajia otteluihin ja huolehtivat joukkueen hyvinvoinnista otteluiden välissä. Toivotaan, että ensi vuonna nähtäisiin myös poikien tiimi tositoimissa!


JTS-peluritiimi Vierumäellä: Oona, Lydia, Armi, Kerttu, Stina, Lilia ja Hulda