JTS:n edustusjoukkue tasapisteisiin TCT:n kanssa

12.11.2019

JTS:n edustusjoukkue pelasi viikonloppuna kauden neljännen sarjaottelunsa TCT:n vieraana.

Sarjataulukossa kuudentena majaileva JTS matkasi sunnuntaina Espooseen, jossa se kohtasin sarjassa kahdeksantena olevan Tennis Club Tapiolan.

JTS:n riveissä pelaamassa nähtiin tuttuun tapaan Patrick Ahonen, Lauri Leskinen, Riku Vikman ja Jussipekka Salo. Ahonen ja Leskinen nappasivat omista kaksinpeleistään voitot tasaisten otteluiden jälkeen, tappiot tulivat puolestaan Vikmanille sekä nelinpeliparille Ahonen/Leskinen. Sarjaottelu kokonaisuudessaan oli tilastojen valossa äärimmäisen tiukka, sillä voitetut ottelut ja erät olivat molemmilla samat, mutta TCT voitti geimisuhteen lukemin 43-42. Alla tulokset kaikista otteluista.

Jani Jankkila - Patrick Ahonen 3 - 6 , 5 - 7
Patrik Jaatinen - Lauri Leskinen 4 - 6 , 5 - 7
Joonas Laaksonen - Riku Vikman 6 - 2 , 6 - 4
Jani Jankkila, Joonas Laaksonen - Jussipekka Salo/Lauri Leskinen 7 - 5 , 6 - 4

Edustusjoukkueen seuraava ottelu on 30.11. Savonlinnassa.