JTS:n Anttu Pihlajamäki kaksoisvoittoon Jyväskylän Kansallisissa

15.9.2019

Jyväskylän Tenniskeskuksella pelattiin tänä viikonloppuna sisäkauden ensimmäiset kansalliset kisat. Voitoista taisteltiin tällä kertaa miesten C-, D-, ja E-luokissa.

C-luokan voittoa lähti tavoittelemaan 14 pelaajaa. Välieriin tiensä selvittivät Ville Nykänen (ÅLK), Ronni Tuppurainen (Tennis Club Tapiola), Topias Siiranen (TaTS) sekä Jussi Palovaara (JTS). Välierissä Tuppurainen kukisti ykkössijoitetun Nykäsen 6-1, 6-4 ja Siiranen kakkossijoitetun Palovaaran 6-3, 6-2. Tuppuraisen ja Siirasen välisessä finaalissa nähtiin hienoja ja kovalyöntisiä palloralleja. Siiranen oli kuitenkin läpi ottelun jonkin verran vastustajaansa edellä ja turnausvoitto kirjattiinkin lopulta hänen nimiinsä vakuuttavan esityksen jälkeen 6-1, 6-0.

D-luokkan kaksinpeliin osallistui kolme pelaajaa ja se pelattiin lohkomuodossa siten, että kaikki pelasivat kerran toisiaan vastaan. Luokan voitto meni JTS:n Anttu Pihlajamäelle, joka vei molemmat ottelunsa selkein lukemin 6-3, 6-1 ja 6-0, 6-1. Hopealle ylsi Lahden Verkkopalloseuran Timo Järvinen.

E-luokka oli jaettu kahteen kolmen pelaajan lohkoon. Lohkojen kaksi parasta jatkoivat vielä jatkopeleihin. Finaaliin selviytyivät lA-lohkon voittaja Pihlajamäki sekä
B-lohkon voittaja Jaakko Lehtivaara. Finaali oli tasainen, erittäin pitkiä palloja sisältänyt kaksituntinen taisto, joka päätyi lopulta Pihlajamäen voittoon 7-5, 6-4.
Antulle kotiturnauksesta siis kaksi luokkavoittoa!

Kaksinpelien lisäksi viikonlopun aikana pelattiin D-luokan nelinpeli. Tässä sarjassa voitto meni ykkössijoitetulle parille Jonne Fagerholm/Aki Sandström (Match Point Tennis). Kakkossijan nappasivat JTS:n isä-poikapari Oliver Kiljunen/Toni Kiljunen.

Onnea voittajille!

C-luokan finalistit