Kesän viimeiset Jyväskylän kansalliset pelattu

25.8.2019

Kesäkauden viimeiset Jyväskylä kansalliset kisat pelattiin tänä viikonloppuna. Viikonlopun aikana pelattiin miesten D- ja E-luokan kaksinpelit sekä miesten C-luokan nelinpeli. Sarjavoitot jäivät jokaisessa luokassa Jyväskylään.

E-luokassa oli mukana kahdeksan pelaajaa. Välierissä asettuivat vastakkain Jaakko Lehtivaara - Harri Närhi sekä Anttu Pihlajamäki - Tuomas Mervola. Harri Närhi sai luovutusvoiton ensimmäisen erän ollessa 2-3 ja Anttu Pihlajamki otti voiton seurakaveristaan lukemin 7-5, 6-1. Anttu jatkoi varmoja otteitaan myös finaalissa ja otti kolmannen peräkkäisen turnausvoiton lukemin 6-2, 6-1.

D-luokassa oli mukana seitsemän pelaajaa. E-luokan tavoin myös tässä luokassa sijoittamattomat pelaajat vetivät pisimmän korren. Finaaliin tiensä raivasivat JTS:n Henry Vesin ja Oliver Kiljunen. Loppuottelu oli erittäin tiukka taisto, joka päättyi lopulta Henry Vesinin voittoon 6-4, 7-6. Henrylle näin uran ensimmäinen turnausvoitto, onnea!

Nelinpelissä oli mukana mielenkiintoisia pareja, niin kokeneita konkareita kuin isä-poika-pareja. Tässä luokassa sijoitetut parit olivat oletetun vahvoja ja finaaliin selviytyivät parit Mikko Iivonen/Antti Kuusisto ja Mikko Hänninen/Mika Perälä. Hänninen/Perälä esiintyivät läpi turnauksen vahvasti häviämättä erääkään ja veivät siten myös finaalin selkein lukemin 6-3, 6-1.

Kesän kansalliset kisat ovat nyt pelattu. Seuraavat Jyväskylässä järjestettävät kisat järjestetään 13.-15.9. Tervetuloa!