Päiväkisan tulokset

28.10.2018

Syksyn viimeinen päiväkisa pelattiin 27.10. Sarjoina kilpailussa olivat naisten C-luokka sekä miesten C-luokka, jossa pelaajat oli jaettu kahteen erilliseen kaavioon

Naisten C-luokassa osallistujia oli yhteensä yhdeksän. Välierissä ykkössijoitettu, entinen JTS:n pelaaja, nykyisin TaTS:ia edustava Liinu Heiskanen kohtasi Valkeakosken Tenniksen Jade Zengin. Heiskanen voitti ottelun 4-2, 3-4, 4-0 ja eteni näin finaaliin. Toisella puolella kaaviota välieriin olivat edenneet JTS:n Sara Pelkonen ja Valkeakosken Tenniksen Anna Wall. Sara Pelkonen voitti ottelun 2-4, 4-0, 4-0. Niinpä finaalissa vastakkain asettuivat ystävykset ja entiset seurakaverit Liinu ja Sara. Finaaliottelu oli tasaväkinen ja molemmat tytöt pelasivat hyvin. Liinu onnistui kuitenkin viemään ottelun edukseen lukemin 4-2, 4-1. Hienoa Sara ja Liinu!

Miesten puolella C-luokassa pelattiin kaksi erillistä kaaviota, joihin pelaajat oli jaettu rankingin mukaan. Ensimmäisessä kaaviossa pelaajia oli seitsemän. Heistä välieriin selviytyivät Grani Tenniksen Alberto Politi, Viitasaaren Tenniksen Pertti Tenosalmi sekä JTS:n pelaajat Emma Kuusisto ja Jussi Palovaara. Finaalissa toisensa kohtasivat Politi ja Palovaara, joista sarjan voittajaksi kirjattiin lopulta Politi 4-2, 4-1. Palovaara eteni siis komeasti hopealle!

Miesten C-luokan toisessa kaaviossa oli kaiken kaikkiaan 12 osallistujaa. Neljän parhaan joukkoon selviytyivät Match Pointin Jani Henttonen, JTS:n Tomi Tuomaala ja Tero Tolvanen sekä PTT:n Joni Komulainen. Loppuottelussa vastakkain asettuivat Tuomaala ja Komulainen. Komulainen otti haltuunsa otteluvoiton 4-3, 4-1. Näin ollen Tuomaala toi JTS:lle hopeaa myöskin tässä kaaviossa!

Kiitokset kaikille osallistujille ja kilpailunjärjestäjille!