Tennisliiga huipentuu finaaleihin

9.3.2018

Tennisliigan kausi huipentuu lauantaina 10.3. pelattaviin finaaleihin. Suomen mestaruudesta miehissä kamppailevat Helsingin Verkkopalloseura (HVS) ja Helsinki Lawn-Tennis Klub (HLK). Naisissa vastakkain asettuvat HVS ja Tampereen Tennisseura (TaTS). Talissa pelattavissa finaaleissa kentällä nähdään myös jyväskyläläisväriä.

Masi Sarpola on pelannut HLK:n riveissä vahvasti koko kauden ajan. Runkosarjan osalta hän on kaksinpelitilastossa toisena heti Patrik Niklas-Salmisen takana, saldona seitsemän voittoa kahdeksasta ottelusta. Nelinpelitilastossa Masi pitää kärkipaikkaa voitettuaan kaikki kahdeksan pelaamaansa ottelua.

Tulevia pelejä Masi kommentoi seuraavasti: "Ihan perus fiiliksillä lähden peleihin. Tilanne on toki sinänsä uusi, että en ole aiemmin liigafinaalissa tai muutenkaan mitalipeleissä pelannut. Pitää hoitaa oma rooli mahdollisimman hyvin niin sitten voi olla tyytyväinen suoritukseen."

Otteluiden jälkeen lauantai-iltana järjestetään myös perinteinen palkintogaala, jossa palkitaan mitalijoukkueiden lisäksi henkilökohtaisesti ansioituneita pelaajia ja toimitsijoita.

Otteluiden kokoonpanot ja livelähetys löytyvät täältä.

Masi Sarpola