Nordea tennisleirien ilmoittautuminen avattu!

14.4.2020

Ilmoittautuminen kesän 2020 tennisleireille on alkanut!

 

Kesän perinteiset tennisleirit tarjoavat jälleen iloa ja vauhtia 5-15 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Leirien ohjelman pääpaino on tenniksen perustaitojen harjoittelussa, mutta luvassa on lisäksi myös muita maila- ja pihapelejä sekä muuta liikuntaa.

Leirit ovat tarkoitettu kaikentasoisille liikkujille, joten lapsi ei tarvitse erityisiä liikuntataitoja. Leirin ja ohjaajien tavoitteena on luoda innostus liikuntaan ja erityisesti mailapeleihin mukavan leppoisassa ilmapiirissä!

 
Leirit järjestetään tänä kesänä ensimmäistä kertaa Killerin tennishallin upouusilla massakentillä! Leiriläisten käytössä on myös tennishalli, joten tennistä pääsee pelaamaan varmasti säällä kuin säällä. 
 
Leirejä järjestetään kaksi kappaletta 1.-5.6. ja 8.-12.6. Leiriläisillä on valittavana neljä (9-13) tai seitsemän tuntia (9-16) ohjattua toimintaa päivän aikana.
 

Täältä löydät lisätietoja ja ilmoittautumislomakkeen. Mikäli osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tervetuloa mukaan!