Valmennukset tauolla 18.3. alkaen ainakin 13.4. asti

16.3.2020

JTS noudattaa valmennusten suhteen uusia viranomaissuosituksia ja Tennisliiton linjausta. Seuran harjoitukset laitetaan tauolle keskiviikosta 18.3. alkaen nykyisen tiedon mukaan ainakin 13.4. asti koronaepidemian takia.

Kevätkauden valmennusjaksoa 7.1.–10.5. jatketaan sulkuajan jälkeen ja pidennetään toukokuun loppuun asti menetetyn ajan korvaamiseksi.

Halli on käytettävissä tenniksen pelaajille omaehtoisesti. Vakiovuorot pidetään voimassa. Valmennuksista vapautuvat kenttävuorot laitetaan irtovuoromyyntiin.

Omatoimista harjoittelua varten huomaa edelleen, että

1. Hallille tulevalla ei ole mitään flunssaoireita eikä henkilö ole saapunut Suomeen ulkomailta 14 vrk sisällä.

2. Hallille tulevalla ei ole ollut kontaktia sellaiseen henkilöön, jolla olisi koronatartuna tai -epäily.

3. Hallille tulevan henkilön perheenjäsen ei ole ollut ulkomailla 14 vrk sisällä.

4. Läheistä kontaktia vältetään.

5. Noudatetaan huolellista käsihygieniaa!

Käsihygieniasta huolehtiminen on erittäin tärkeää, joten pesethän kätesi saippualla aina ennen ja jälkeen pelaamisen!