Tiedote koronavirukseen liittyen

10.3.2020

Seuran toiminta

Seuramme suhtautuu vakavasti ja vastuullisesti liikkeellä olevaan koronavirukseen. Toimintamme jatkuu toistaiseksi kaikissa harjoitusryhmissä ja muussa seuratoiminnassa, mutta seuraamme tilannetta ja siihen liittyviä ohjeistuksia. Teemme tarvittaessa muutoksia toimintaan, jos siihen on aihetta.

Jos sinulla tai lapsellasi on flunssan oireita, parantele sairaus rauhassa kotona täysin oireettomaksi ennen kuin palaat hallille.

Ulkomailta Suomeen palaavien henkilöiden on seurattava tilannetta (myös oireettomien) 14 vrk ajan ennen kuin hallille saa mennä.

Käsi- ja yskimishygienia

Kiinnitämme erityishuomiota puhtauteen ja hygieniaan. Pesettehän kätenne säännöllisesti ja ohjeiden mukaisesti 20 sekunnin ajan vedellä ja saippualla aina ennen ja jälkeen pelaamisen. Huolehdittehan myös yskimishygieniasta yskimällä joko kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan ja peskää kätenne saippualla yskimisen jälkeen. Suosittelemme myös välttämään kättelyä. Tennisliitto on linjannut toimintaohjeen, että kilpailupaikoilla ja ottelutapahtumien yhteydessä ei toistaiseksi kätellä. Päätös koskee Tennisliiton alaista kilpailu- ja sarjatennistoimintaan. Normaalikäytäntöön palaamisesta tiedotetaan erikseen.

Epäillyt tartuntatapaukset

Mikäli epäilet altistuneesi tartunnalle, ole välittömästi yhteydessä puhelimitse terveydenhuoltoon (nro. 014 266 0133 ma-to klo 8-16, pe klo 9-16 ja näiden aikojen ulkopuolella nro. 116 117) ja noudata heidän antamia ohjeita. Ethän osallistu seuran toimintaan, jos sinulla on todettu tartunta tai epäilet altistuneesi tartunnalle.

Jyväskylän kaupungin infoa koronaviruksesta

Kiitos yhteistyöstä!