Tennisliitto palkitsi Jarno Tiusasen Vuoden Seuratoimijana

18.11.2017

Suomen Tennisliitto ry palkitsi Jyväskylän Tennisseuran Jarno Tiusasen Vuoden Seuratoimijana 17.11.2017 järjestetyssä Tennisgaalassa.

Suomalainen tennisväki kokoontui juhlistamaan kulunutta tennisvuotta 17.11.2017 Helsingissä järjestetyssä Tennisgaalassa. Gaalassa palkittiin vuoden parhaita ja osoitettiin Suomen Tenniksen Tukisäätiön stipendejä nuorille lahjakkuuksille.

Vuoden parhaita palkittaessa pääsi lavalle nousemaan myös JTS:n Jarno Tiusanen. Tennisliitto palkitsi Jarnon Vuoden Seuratoimijana. Perustelun kulmakivinä olivat Jarnon aktiivinen ja yhteistyökykyinen työskentely, joka on edesauttanut JTS:n toiminnan ja näkyvyyden kasvua. Erityisesti perusteluissa mainittiin viestinnän ja markkinoinnin tehokkuus.

- Sanattomaksi vetää. Todella hieno tunne saada tällainen tunnustus, eli kiitos. Urheiluseurassa työskentely on todella antoisaa ja palkitsevaa - on ollut upeaa työskennellä JTS:ssa jo usean vuoden ajan. Markkinoinnin ja viestinnän kehittäminen lähti liikkeelle vuonna 2015 ja ollaan otettu sen suhteen isoja harppauksia, mikä alkaa jo näkyä seuratoimintamme useilla eri tasoilla. Töitä on tehty paljon ja niitä tulen jatkossakin tekemään, kommentoi silminnähden tyytyväinen Jarno palkinnon vastaanotettuaan.

Vuoden Seuratoimija -palkinnon lisäksi Jarno ja niin ikään tänä vuonna JTS:aan siirtynyt Jyri Häyrinen voittivat Tennisliiton ja Porschen järjestämän Palkitse Pelikaveri -kilpailun. Kilpailussa etsittiin vaikuttavinta tarinaa tenniksen tuomasta ystävyydestä. Palkinnoksi Jarno ja Jyri pääsevät ensi huhtikuussa Stuttgartiin seuraamaan naisten WTA-turnausta!

Todella suuret onnittelut Jarno! Lue Tennisliiton uutisesta muut palkitut henkilöt.

Vuoden Seuratoimija, Jarno Tiusanen