Ykkösdivari käynnistyy huomenna - kauden ensimmäisen kotipelin kokoonpanossa yllättävä pelaajakattaus

15.10.2021

JTS:n miesten edustusjoukkueen viime kausi oli menestyksekäs. Joukkue sijoittui runkosarjassa kolmanneksi, mikä tarkoitti paikkaa ylemmässä jatkosarjassa. Myös jatkosarjan ottelut sujuivat mallikkaasti ja kahden otteluvoiton turvin joukkue jatkoi lopulta TEHO Sport Tennisliigan karsintaan. Karsintaottelu Espoon Tennisseuran kanssa oli todellinen jännitysnäytelmä, joka kääntyi lopulta parin yksittäisen pisteen marginaalilla ETS:n hyväksi. 

- Viime kauden menestys yllätti koko joukkueen positiivisesti ja osoitti sen, että voimme taistella ykkösdivarin kärkisijoista. Hyvillä fiiliksillä lähdemme myös tulevaan kauteen ja vähimmäistavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen. Kausi on tänä vuonna hyvin tiivis ja alusta asti on oltava hereillä, kertoo joukkueen pelaaja Lauri Leskinen.

JTS:n pelaajaamateriaali tulevalla kaudella on laaja. Mukana on myös pelaajia, joilla edellisestä ottelusta on vierähtänyt jo useampi vuosi. 

JTS:N JOUKKUE SISÄKAUDELLA 2021
Roope Heino, Leo Haapasalo, Masi Sarpola, Patrick Ahonen, Lauri Leskinen, Jussipekka Salo, Henri Bruun, Riku Vikman ja Lassi Sarpola.

- Meillä on valitettavia poissaoloja alkukaudesta, mutta onneksi käytössä on laaja pelaajarosteri, jolla päästään paikkailemaan poissaoloja. 

Kauden ensimmäiset ottelut pelataan huomenna 16.10. JTS avaa kautensa vierasottelulla Valko-Palloa vastaan. Sunnuntaina 17.10. on vuorossa puolestaan kauden ensimmäinen kotiottelu klo 11 alkaen. Tällöin vastaan asettuu Smash-Kotka. 

- Sunnuntain matsissa kentille astuu kehäkettu Henkka. Lisäksi kokoonpanossa on mukana ainakin Lassi Sarpola, Leskinen paljastaa.

Ensimmäisen kotiottelun pelaajakattaus on todella mielenkiintoinen, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla seuraamaan otteluita! Ottelut starttaavat Jyväskylän Tenniskeskuksella sunnuntaina klo 11.