Vapaaehtoiseksi Suomen ja Intian maaotteluun 17.-18.9.2021 – haku on nyt auki, tervetuloa mukaan!

24.6.2021

Suomen miesten maajoukkue, Cinia Davis Cup Team Finland, kohtaa Intian 17.-18.9.2021 Espoo Metro Areenalla. Ottelu koostuu kahdesta perjantaina pelattavasta kaksinpelistä sekä yhdestä nelinpelistä ja kahdesta kaksinpelistä lauantaina. Tennisliitto etsii parhaillaan vapaaehtoisia avuksi tapahtuman järjestämiseen.

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA

Vapaaehtoiset tukevat ja auttavat organisaatiota monipuolisesti. Tehtäviin kuuluvat mm. lipunmyynnin avustaminen, opastaminen areenalla ja aktiviteettialueella, VIP-vieraiden vastaanotto ja neuvonta sekä toimitsijaruokailun avustaminen. Myös, kerro meille missä sinun vahvuutesi piilevät ja katsotaan roolituksesi mieluisaksi. Vapaaehtoisille tarjotaan mieluisa ja innostava työympäristö, paita, ruokailut tapahtumassa ja yhteinen erillinen päivällinen.

Mikäli sydämesi sykkii tennikselle ja nautit urheilutapahtumista sekä muiden kanssa toimimisesta, täytä alla oleva lomake ja tule osaksi vapaaehtoistiimiä! Vapaaehtoishaku on käynnissä 31.8. asti ja mukaan valitaan ensisijaisesti molempiin pelipäiviin sitoutuvat.

HAKULOMAKE