Kimmo ja Kerttu Päiväkisan mestarit

29.1.2023

JTS:n järjestämä Päiväkisa 1 pelattiin FastFour-systeemillä lohkomuodossa. Miesten D-sarjassa neljän 4-henkisen alkulohkon parhaat jatkoivat cup-muotoiseen semifinaaliin ja siitä voittajat finaaliin. Pisimmälle eli viidenteen otteluun etenivät Kimmo Ala-Rautalahti (JTS) ja Valtteri Vinnari (TaTS). Kimmo vei illan viimeisen ottelun lukemin 3-4,  4-0, 10-7. Semifinaaliin selviytyivät JTS:n Jaakko Rantala ja Niko Hyytiä. Onnittelut palkituille!

Valtteri ja Kimmo MD-finaalin jälkeen 28.1.

ND-sarjan lohkoon osallistui neljä tyttöä. Ratkaisuottelussa loistaneet Kerttu Korpinen (JTS) ja Fanni Linkala (TaTS) saivat alkuvaiheessa vastaansa JTS-haastajat Hulda Laitisen ja Stina Koivulan.  Kerttu onnistui hienosti jalostamaan treeneistä ja JGP-kisoista kerätyn kokemuksen tehokkaaksi peliksi. Onnea Kerttu!

Fanni ja Kerttu

Lohkojen paremmuuksia selviteltiin aamu-yhdeksästä alkaen ja pelitavasta johtuen aikataulutus piti hyvin. FastFour on nimensä mukaisesti nopeatempoinen konsepti, mutta lohkosysteemin takaaman kolmen ottelun minimin myötä peliaikaa kertyi kaikille mukavan tasapuolisesti ja sopivin väliajoin. Kiitokset osallistujille ja kilpailunjärjestäjille!

"Kilpailunjärjestäjä" töissään