Kesätöitä tarjolla tenniksen parissa - hakuaikaa 18.4. saakka

16.4.2021

JTS on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa, jolla mahdollistetaan 15–17-vuotiaiden nuorten työllistyminen yhdistyksissä kahden viikon ajaksi kesällä 2021. OP:n myöntämä palkkaustuki käytetään leiriohjaajan pestiin. 

Kesätyöntekijä toimii yhtenä leiriohjaajana JTS:n (koronatilanteen salliessa) järjestämillä kesäleireillä 7.–11.6. ja 14.–18.6. Killerin Tenniskeskuksella. Tehtävään valittavalta edellytetään kokemusta tennisvalmennuksissa käymisestä.  Eduksi katsotaan myös kokemus lasten kanssa toimimisesta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä liikunnallisuus.  

Vaihtoehtoisesti (koronatilanteen pakottaessa) kesätyöntekijä työskentelee kenttämestarin apulaisena, jolloin tehtävänä ulkoalueella on kentänhuolto ja hallin puolella siivous. Tässäkin tehtävässä toimimista edesauttaa harrastuneisuus tenniksessä sekä tenniskäytäntöjen tuntemus. 

Kesätyön hakuaika on käynnissä ja se päättyy 18.4. Tuettua kesätyötä haetaan sähköpostitse lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info(at)jtstennis.fi. 

Lisätietoja voi kysyä tarvittaessa  Ilkka Nymanilta (040 5815921, info(at)jtstennis.fi).