JTS:n pelurit vahvoja kotikisoissa

6.2.2022

M 2-p Kimmo Alarautalahti – Emil Kallio 4-0 4-3

Miesten kaksinpelissä Kimmo eteni mestaruuteen varmoin ottein ja selkein lukemin, vain välierässä ottelu piti kääntää erätappiosta. Finaalissa ETS:n hyvin liikkunut Emil Kallio taipui lopulta 4-0,4-3.

N 2-p Kerttu Korpinen – Sohvi Rantanen 4-0 4-1

Naisten sarjassa Kerttu onnistui kolmoissijoitettuna yllättämään ykkössijoitettu Hannele Laukkasen kolmieräisessä ottelussa. Finaalissa aiemmin tasaisesti Kertun kanssa pelannut ikätoveri, Toijalan Tenniksen Sohvi Rantanen oli tällä kertaa altavastaaja nopeasti lukemiin 4-0 4-1 päättyneessä ottelussa.

Mixti Samuli ja Kerttu Korpinen – Heikki ja Hannele Laukkanen 2-4 4-0 4-3

Nopea 2-p voitto oli tarpeen, sillä Kertun ja Samulin turnaus jatkui välittömästi Mixtin välierässä. Kertun upea pelivire ja Samulin venyminen paukkuviin smasheihin toivat ansaitun finaalipaikan. Finaalissakin oli monia käänteitä, mutta voittoon asti onnistuivat lopulta oululaiset ykkössijoitetut Heikki ja Hannele Laukkanen. Sarjassa nähtiin toinenkin JTS:n isä-tytär pari, Harri ja Hulda Laitinen, jotka myös veivät välieränsä kolmeen erään ykkössijoitettuja vastaan. 

Hannele Laukkanen pelasi voitokkaasti myös naisten nelurilohkossa, jossa mestaruus tuli KarTe:n Pauliina Karvisen kanssa. 

Miesten nelurissa nähtiin voittajana helsinkiläiset Adam ja Sami Napari, jotka ensin päihittivät edellä mainitut Harrin ja Samulin välierässä ja finaalissa ykkössijoitetut JTS:läiset Jaakko Lehtivaara, Lauri Paukku -parin 4-1 4-1.

Katso kaikki tulokset täältä.

JTS kiittää kaikkia osallistujia!

NE 2-p: Kerttu ja Sohvi
Mixtin finaali: Laukkaset vs Korpiset
Harri ja Hulda Laitinen, Mixtin välierä
ME 2-p: Emil ja Kimmo