JTS:llä aktiiviset peliviikonloput

13.1.2024

Loppiaisviikonloppuna pelattiin sarjatennistä edustusjoukkueiden voimin. Naisten 2. divisioonassa JTS:n emännöitävänä oli lauantaina VT 2 Valkeakoskelta ja sunnuntaina TaTS 3 Tampereelta. Tulosten 1–2 ja 2–1 myötä JTS on nyt kolmen ottelun jälkeen lohkonsa kakkossijalla. Jäljellä on vielä ottelut Tampereella (TaTS 4) ja runkosarjan päättävä kotipeli 11.2. kuopiolaisia (PTT) vastaan. Joukkueen otteita voi tarkastella täällä

Miesten kausi 1. divisioonassa tuli päätökseen ETS:n vieraillessa Jyväskylässä sunnuntaina. Tulos 1–3 vieraiden hyväksi tarkoittaa sitä, että JTS:n lopullinen sijoitus sarjassa on kuudes. Yhdeksästä ottelusta pisteitä kertyi 15. Alempien divisioonien otteluita, samoin kuin JTS:n seniorikautta, saadaan seurata vielä pitkään kevään kuluessa.


Tammikuun härkäviikot jatkuivat 13.1. pelatuilla vuoden ensimmäisillä Päiväkisoilla, jotka oteltiin D-luokassa miesten ja naisten sarjoissa. Miesten sarjassa kaaviossa oli täydet 16 pelaajaa. Neljä ottelua oli voitettava, jotta pääsi juhlimaan turnausvoittoa. Se maistuikin Aapo Huittiselle (KarTe), joka sai nyt neljässä edellisessä D-finaalissa kokemansa tappioputken poikki Tomi Tuomaalan (JTS) kustannuksella lukemin 1–4, 4–0, 10–8.  Päivän neljäs ottelu oli käsillä myös jatkosarjan (1. pääsarjaottelun hävinneet) finaalissa pelanneilla, kun Ari Paloviita (JTS) päihitti täpärästi Markus Keräsen (StTS) 2-4, 4–2, 11–9.  

Naisten sarjassa Heidi Silvast (JTS) dominoi ilman erätappioita, ja vei finaalin lukemin 4–3, 4–3 Hannele Laukkasta (OVS) vastaan. Jatkosarjan päätöspelissä JTS:n Stina Koivula ja Eija Tolmunen venyttivät ottelun ratkaisutiebreakiin, jossa Stina oli etevämpi, ottelulukemat 1–4, 4–1,10–6.

JTS kiittää niin pelaajia kuin kannustajiakin ja toivottaa tervetulleiksi tuleviin pelitapahtumiin!

Lauri Leskinen, Ville Perkkola – Anttu Keinonen, Tatu Karvinen (ETS) 6–0, 6–2