JKL:n Kansallisten myötä sisäkausi pakettiin

22.5.2022

Jyväskylän Tenniskeskuksella nähtiin viikonloppuna tyytyväisiä JTS-kasvoja, kun Kerttu ja Anttu ottivat  turnausvoitot kotikentällä.  Onnittelut!

Naisten D-luokan finaalissa Kerttu voitti  lukemin 6-1, 6-1 Saara Leinosen (LVS) ja kirkasti näin sijoitustaan vielä pykälällä lauantain C-luokasta, jossa kärsi 2-6, 2-6 -tappion Riika Pirnekselle (PTT).  Myös Anttu urakoi menestyksekkäästi ollen voittamaton molemmissa luokissa. Ensin taipui C-finaalissa Tuukka Saarelainen (RoVS)  6-4, 6-3 ja nälkää riitti vielä D-luokan voittoon tuloksella 6-1, 6-2 finaalissa Lassi Laineen (KarTS) kanssa. Kisoissa pelatiin myös alle 12-vuotiaiden juniorilohko, jossa JTS:n Hulda ja Samu haastoivat hyvin voittajaksi pelannutta TT:n Sohvi Rantasta.

JTS kiittää kaikkia osallistujia ja toivottaa hyviä pelejä kesäkaudelle!

Roland Garros -pääsarjan alkaessa onkin aika siirtyä tunnelmoimaan ulkokentille. Kaikki kymmenen JTS:n hallinnoimaa massakenttää ovat nyt varattavissa. Killerin neljällä kentällä on juhannukseen asti ruuhkaa vilkkaan valmennuskäytön ja kesäleirien vuoksi, mutta Hippoksen kuusi kenttää paikkaavat tilannetta mukavasti. Ei muuta kuin massakengät jalkaan ja kentille, Allez