Edustusjoukkueelle yksi piste kauden avausviikonlopusta

18.10.2021

Ykkösdivari käynnistyi viikonloppuna vauhdikkaasti kahdella kierroksella. Myös JTS:n miesten edustusjoukkue aloitti kautensa kahdella ottelulla. Lauantaina oli vuorossa kauden avausottelu Vantaalla Valko-Palloa vastaan ja sunnuntaina pelattiin kotiottelu Jyväskylän Tenniskeskuksella Smash-Kotkaa vastaan. 

Lauantain ottelussa JTS:n kokoonpanossa oli mukana Riku Vikman, Roope Heino ja paluun kilpakentille kahdeksan vuoden tauon jälkeen tehnyt Lassi Sarpola. Kaksinpeleissä V-P oli vahva kaikissa kolmessa ottelussa ja jätti vierasjoukkueen vaille mahdollisuuksia. Kaksinpelien jälkeen tilanne olikin kotijoukkueen hyväksi 3-0. Nelinpeli sen sijaan oli jo huomattavasti tasaisempaa vääntöä ja ottelu venyikin kolmanteen erään saakka. Lopulta myös neluri kääntyi kotijoukkueen hyväksi niukasti 11-9.

V-P - JTS 4-0

Peter Sillanpää - Roope Heino 6 - 0 , 6 - 3 
Patrik Jaatinen - Riku Vikman 6 - 2 , 6 - 2 
Pauli Sillanpää - Lassi Sarpola 6 - 0 , 6 - 0 
Patrik Jaatinen, Pauli Sillanpää - Roope Heino, Lassi Sarpola 6 - 3 , 5 - 7 , 11-9

Sunnuntain kotiottelussa nähtiin myös toinen comeback, kun Henri Bruun asteli pelikentille. Sarpolan tavoin Bruunin edellinen kisaottelu oli vuodelta 2008. Kotipelissä kokoonpanossa oli Bruunin ja Sarpolan lisäksi Patrick Ahonen ja Roope Heino. Lauantain ottelun tapaan JTS-miehistö haki kaksinpeleissä vielä parasta pelivirettään ja joukkue jäi myös sunnuntain kaksinpeleissä pisteittä. Nelinpeli oli puolestaan jälleen paljon tasaisempaa taistelua ja tällä kertaa ottelu kääntyi jännittävien vaiheiden jälkeen kotijoukkueen hyväksi pienimmällä mahdollisella erolla. Nelinpelivoitolla joukkue nappasi taskuunsa kauden avauspisteen.

JTS - Smash-Kotka 1-3

Patrick Ahonen - Jussi Salmio 2 - 6 , 0 - 6 
Henri Bruun - Valtteri Ahti 4 - 6 , 2 - 6 
Lassi Sarpola - Valtteri Väre 2 - 6 , 0 - 6 
Patrick Ahonen, Roope Heino - Valtteri Ahti, Valtteri Väre 7 - 6 , 7 - 6

Ykkösdivari jatkuu 6.11. Tällöin JTS jatkaa kauttaan kotipelillä Lahden Verkkopalloseuraa vastaan klo 11.