D-luokan luokkamestaruussarjaa pelattiin Killerillä

11.9.2022

5. Luokkamestaruus (14+), D-luokka -osakilpailu käytiin viikonloppuna JTS:n järjestämänä Jyväskylän Tenniskeskuksella. 

Kaksinpeleissä nähtiin mielenkiintoiset finaalit sekä naisten että miesten sarjoissa, kun 2008 syntyneet Silja ja Lassi haastoivat kovilla syötöillään ja peruslyönneillään vastustajansa. Naisten ottelussa TaTS:n Silja Siiranen sai kuitenkin kokea ykkössijoitetun Riika Pirneksen (PTT) selvittävän haasteen 6-3, 6-1 lukemiin päättyneessä ottelussa. Matkalla finaaliin aamulla Silja päihitti Riina Salosen (LVS) 6-3, 6-4 ja Riika Juulia Järvelinin (LVS) 6-1,7-5. Sama oli kohtalo myös miesten sarjassa, kun LVS:n Lassi Liimatainen sai kokea Ilari Leskelän (OVS) varmuuden ylitsepääsemättömäksi: lukemat 6-2, 6-3. Aamun semeissä JTS:n toivot Tomi Tuomaala ja Toni Kiljunen jäivät finalistien Lassin ja Ilarin jalkoihin lukemin 6-3, 6-2 ja 6-2, 6-4.

Lassi ei paljoa huilannut vaan jatkoi isä-Hannun kanssa nelurin finaaliin. Tässä matsissa JTS:n Sampo Hankama ja Jaakko Lehtivaara saivat olla ottavana osapuolena Liimataisten kovan vireen edessä, lopputulos 6-1, 7-5 vierailijoille. Naisten sarjassakaan ei nähty tuplavoittajaa, sillä PTT:n Mari Miettinen & Riika Pirnes -pari joutui toteamaan lahtelaisparin Juulia Järvelin & Riina Salonen niukasti paremmiksi lukemin 7-5, 6-2.

Mixtissäkin pelattiin ilahduttavan suuri, kymmenen parin cup-kaavio. Finaalissa JTS:n Saija Nordström & Tomi Tuomaala kohtasivat Toni Seppäsen (JTS) ja Eija Ruohon (KeuTS) muodostaman duon. Saija ja Tomi olivat askeleen edellä ja veivät tittelin lukemin 6-3, 6-3.

JTS kiittää kaikkia osallistujia ja toivottaa hyvää tennissyksyn jatkoa!


Naisten sarjan finalisti Silja ja voittaja Riika
Miesten sarjan voittaja Ilari ja finalisti Lassi
Nelurin voittajat LVS:n Lassi ja Hannu sekä finalistit JTS:n Jaakko ja Sampo
Nelurin finalistit PTT:n Mari ja Riika sekä voittajat LVS:n Riina ja Juulia
Mixtin voittajat Tomi ja Saija sekä finalistit Tomi ja Eija