Aleksi Löfman Jyväskylän TEHO Sport Finnish Tourin voittoon

29.8.2021

TEHO Sport Finnish Tourin Jyväskylän osakilpailu on  saatu päätökseen. Turnauksen voittoon ylsi ykköseksi rankattu Aleksi Löfman (HVS) ja hopeaa nappasi kilpailun yllättäjä, sijoittamaton pelaaja Peetu Pohjola (TaTS).

Löfman haparoi hieman ensimmäisessä ottelussaan, mutta tämän ottelun selvitettyään meno oli vakuuttavaa loppuun saakka. Välierissä Löfman voitti Smashin Hermanni Tiaisen selkein lukemin 6-2, 6-1. Toisessa välierässä peli oli huomattavasti tasaisempaa Pohjolan ja HVS:n Leevi Säätelän välillä. Lopulta Pohjola pelasi ottelun tärkeimmillä hetkillä vastustajaansa paremmin ja selvitti tiensä finaaliin. Loppuottelussa Löfman jatkoi vahvaa kulkuaan ja eteni vastustamattomaan voittoon lukemin 6-4, 6-0.

– Viikonloppu oli kokonaisuudessaan hyvin onnistunut. Pystyin pelaamaan lähes poikkeuksetta hyvää peliä läpi turnauksen. Finaali oli erittäin hyvää tekemistä, vaikka syöttöni olikin finaalissa heikko. Pakko myös sanoa, että oli hienoa nähdä finaalissa pää- ja linjatuomarit – se toi arvokkuutta tapahtumalle ja buustia itselleni, kertoi Löfman Tennisliitolle.

Välierät
[1] Aleksi Löfman, HVS – [5] Hermanni Tiainen, Smash 6-2, 6-1
Peetu Pohjola, TaTS – [3] Leevi Säätelä, HVS 6-4, 7-6(5)

Loppuottelu
[1] Aleksi Löfman, HVS – Peetu Pohjola, TaTS 6-4, 6-0

JTS:n värejä kisoissa oli edustamassa Roope Heino. Heino taipui avausottelussaan seitsemänneksi sijoitetulle Vesa Ahdille (Smash-Kotka) 6-2, 6-2.

Kuvat: Kia Komulainen

Kiitokset pelaajille ja vapaaehtoisille!