JTS:n kesätyö 2020

Kesätyö Tenniskeskuksella

JTS on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa, jolla mahdollistetaan 15–17-vuotiaiden nuorten työllistyminen yhdistyksissä kahden viikon ajaksi. OP:n myöntämä palkkaustuki käytetään osana tarvettamme työllistää kentänhoitajan apulainen/apulaisia tulevalla kesäkaudella. Kesätyön hakuaika on 16.3.–19.4. Tuettua kesätyötä haetaan täyttämällä hakemuslomake alta. Samalla lomakkeella voi hakea myös peruskoulun loma-ajan ulkopuolelle sijoittuvaa tehtävää. Ulkokentät ovat käytössä arviolta toukokuun alusta syyskuun alkuviikoille.

Hakuilmoitus — Tenniskeskuksen päivystäjä:

Kesätyöntekijä toimii kenttämestarin apulaisena Killerin Tenniskeskuksella. Päivystäjän tehtävinä ulkoalueella ovat kentänhuolto ja kulunseuranta. Hallin puolella tehtävinä ovat kahviotuotteiden ja tennistarvikkeiden myynti sekä siivous. Päivittäisen kokonaistyöajan sijoittuminen voi vaihdella asiakastilanteen mukaan välillä 8–22. Tehtävässä toimimista edesauttaa harrastuneisuus tenniksessä sekä tenniskäytäntöjen tuntemus. Pesti täytetään vähintään kuukauden mittaiseksi yhtäjaksoiseksi ajaksi.