JTS-TECNIFIBRE KESÄLIIGA 2020

Ilmoittautuminen kesän 2020 kesäliigaan on avattu! Ilmoittautumisaika päättyy 16.5.

JTS-Tecnifibre kesäliiga on harrastajapelaajille tarkoitettu lohkopeliliiga, jossa ottelut pelataan tunnin mittaisina aikapeleinä. Kesäliigan lohkot pelataan 2020 seuraavasti:

I jakso 18.5.-14.6., II jakso 15.6.-12.7., III jakso 14.7.-9.8. ja IV jakso 11.8.-6.9.

• Osallistumisoikeus on avoin kaikille aikuisille sekä JTS-junioreille. Osallistumismaksu on 15 € ja se laskutetaan sähköpostilla.

• Pelaajat sijoitetaan ilmoittautuneiden määrästä riippuen 3-4 henkilön lohkoihin arvioidun pelitason mukaan. Joka jaksossa lohkon vähiten pisteitä keränneet siirtyvät alempaan lohkoon ja lohkon parhaat nousevat ylempään lohkoon. Uudet lohkot julkaistaan jakson käynnistyessä.

Pelisysteemi ja Pistelaskenta

• Ottelua varten pelaajat sopivat keskenään ja varaavat itse tunnin mittaisen pelivuoron, josta 10 min on lämmittely- ja kentänhuoltoaikaa, ja 50 min peliä.

• Ottelussa pelataan pelejä no-ad-systeemillä: ei etuja, vaan 40-40 -tilanteessa pelataan ratkaiseva piste, jossa palauttaja saa valita kumpaan ruutuun syötetään.

• Ottelun lopputulos on se tilanne, joka ottelussa on kokonaan pelattujen pelien osalta ajan päättyessä, esim. 7-8. Ottelupisteet lasketaan seuraavasti:

Voitto: 2 p., Tasapeli: 1 p., Tappio: 0 p. Pelisuhde = voitetut pelit / pelatut pelit. Maksimissaan yhden ottelun pelien erotukseksi rajataan ±10, vaikka todellisuudessa olisikin enemmän, esim. tulos 1-15 lasketaan hävinneelle 1-11 (8 %) ja voittajalle 11-1 (92 %).

• Joka kuukausi pelaajan tulee järjestää aikaa pelata oman lohkonsa kaikkia pelaajia vastaan.

• Pelaajat ilmoittavat ottelutulokset sähköpostilla Hilla Juntuselle (hilla.juntunen@outlook.com), jolloin tulokset päivittyvät nettisivuilla olevaan kesäliigan tulospalveluun.

• Kuukauden välein otteluiden tulokset lasketaan yhteen, minkä perusteella pelaajat sijoitetaan seuraavan kuukauden lohkoihin. Rästipelejä voi pelata myös seuraavan jakson puolella, pisteet lasketaan mukaan koko kesän pottiin, johon huomioidaan kaikki 6.9. mennessä pelatut ottelut.

• Voittopisteet voidaan mukauttaa vertailukelpoisiksi, jos lohkoissa on ollut eri määrä pelaajia.

Palkinnot

• KUUKAUDEN PELAAJA on aina se, jolla on eniten ottelupisteitä jakson peleistä. Jos useammalla pelaajalla on samat ottelupisteet, heidän välinen paremmuus ratkaistaan pelisuhteiden perusteella. Näin ollen ei ole väliä missä lohkossa pelaa, vaan kuukauden pelaaja on se, joka on omalla tasollaan pelannut parhaiten!

• Kuukauden pelaaja-palkinnon lisäksi luvassa arvontapalkintoja

• KOKO KESÄN neljä parasta palkitaan samoin tulosten perusteella: ottelupisteet > pelisuhteet > keskinäiset ottelut > voitettujen pelien lukumäärä.

• Joka jaksossa palkitaan kuukauden pelaaja tuotepalkinnoin (grippi tai pallopurkki).

• Kesän päätteeksi palkitaan neljä parasta:

1. palkinto: Tecnifibre-tennismaila (vapaavalintainen, ks. Jouni-Sport)

2. palkinto: 10 prk uusia Tecnifibre-tennispalloja

3. palkinto: 5 prk uusia Tecnifibre-tennispalloja

4. palkinto: ilmainen mailanjännitys JTS-jännityspalvelusta

Ilmoittautuminen 2020

Pelaajien sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot lähetetään jaksoittain lohkon muille pelaajille peliajoista sopimista varten. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.