Hippos ulkokentät

Rautpohjankatu 3, ISS:n vartiointipiste

Hippoksen liikunta-alueen kuusi massakenttää ovat Jyväskylän Tennisseuran hoidossa. Kesäkauden 2020 vuorot ovat varattavissa 28.4.2020 alkaen.

HIPPOKSEN KESÄKENTÄT 2020

Kentän avaimen saa maksettua vuoroa vastaan ja se tulee palauttaa vuoron päätyttyä ISS:n vartiopisteelle: Rautpohjankatu 3 (Valmetin rakennus, kuvassa), p. 0405619585.
HINNAT:

Yksittäiset tunnit (jäsenet -2e/h)

13 €/h

Kausikortti (voimassa 1.5. - 30.8.2020 välisen ajan).

* aikuinen ulko- ja sisäpelioikeudella (ovikoodi) 250 €
* opiskelijat ja juniorit alle 18 v. (ovikoodi) 125 €

Mikäli varatusta irtovuorotunnista jää sateen kastelemien kenttien vuoksi pelaamatta yli 30 min,

maksu palautetaan varaajan saldolle. Asia sovittava saman tien ISS:n vartiopisteellä.

Tänä kesänä kausikortteja myydään vain Killerin tennishallilla (ei Valmetin portilta, kuten aiempina kesinä). Kortti ja käteinen käy, myös eri maksusetelit (esim. Smartum, Eazybreak)

Voit sopia ostoajasta Ilkan (p. +358405815921) tai Henkan (+358400207290) kanssa, Killerillä ei ole koko ajan päivystystä.

Ohjeet kausikortin käytöstä:

- "kortti" on merkintä netin varausjärjestelmässä (mitään konkreettista korttia ei pelaajille anneta)

- yhden tunnin varaus sisältää koko kentän (kortin haltijan pitää itse olla kentällä pelaamassa)

- ainoastaan JTS:n jäsenille

- kausikortilla saa varata kaksi tuntia kerralla (näitä 2h varauksia voi olla kerrallaan voimassaan enintään kaksi)

- varattaessa useampia tunteja peräkkäin, pitää kutakin alkavaa tuntia kohden olla toisellakin pelaajalla kausikortti, tai kyseiset tunnit pitää maksaa erikseen

- pelaaminen vain varatulla kentällä (ulko/sisä)

- vuoron varaaja vastaa kortin oikeasta käytöstä (väärinkäytöksistä kortti voidaan poistaa pelaajan käytöstä)

Sarjajoukkuemaksu125€

* sisältää joukkueharjoitukset 2 x 1,5 h

* sisältää sarjan osallistumismaksun

* jokaisen sarjajoukkueessa pelaavan maksettava joko tämä maksu tai hankittava kausikortti

* sarjakapteenit ilmoittavat harjoitusaikatoiveensa Ilkalle.

Kenttämestarina Sakari Skinnari 040-8112129.