Hippos ulkokentät

Hippoksen liikunta-alueen kuusi massakenttää ovat Jyväskylän Tennisseuran hoidossa. Kenttämestarina toimii Tuomo Watia, p. 040 757 7692.

Kentät 2, 3 ja 4 ovat perinteisiä massakenttiä, kun taas 1, 5 ja 6 ovat kovapohjaisia kenttiä, joille on levitetty massaa pintakerrokseksi. Huomaa vitoskentän huono vedenimukyky, rankkasateen jälkeen kuivuminen kestää kauan.

Hippoksen massakentät 2022

Kentän avaimen saa maksettua vuoroa vastaan ISS:n vartiopisteeltä (Rautpohjankatu 3, Valmetin rakennus, alla olevassa kuvassa, p. 0405619585) ja se tulee palauttaa vuoron päätyttyä samaan paikkaan.

Hinnat:

Yksittäiset tunnit: 13 €/h (jäsenalennus –2 €/h).
Kausikortti: 250 €, opiskelijat ja juniorit 125 €, sisältää sisä- ja ulkopelioikeuden Killerillä ja Hippoksella. Vain jäsenille. Kausikortti on voimassa 31.8. asti.

Mikäli varatusta irtovuorotunnista jää sateen kastelemien kenttien vuoksi pelaamatta yli 30 min, maksu palautetaan varaajan saldolle. Asia sovittava saman tien ISS:n vartiopisteellä (Hippos) tai ilmoittamalla JTS-sivuston palautelomakkeella tai sähköpostitse info@jtstennis.fi.

Kausikortteja myydään jäsenille JTS-verkkokaupassa ja Jyväskylän Tenniskeskuksella.

Ohjeet kausikortin käytöstä:

- ainoastaan JTS:n jäsenille

- "kortti" on merkintä netin varausjärjestelmässä (mitään konkreettista korttia ei ole olemassa)

- yhden tunnin varaus sisältää koko kentän (kortin haltijan pitää itse olla kentällä pelaamassa)

- kausikortilla saa varata yhden tunnin kerrallaan joko ulkoa tai sisältä, seuraavan vuoron saa varata kun edellinen on pelattu

- varattaessa useampia tunteja peräkkäin, pitää kutakin alkavaa tuntia kohden olla toisellakin pelaajalla kausikortti, tai kyseiset tunnit pitää maksaa erikseen

- pelaaminen vain varatulla kentällä (ulko/sisä)

- vuoron varaaja vastaa kortin oikeasta käytöstä (väärinkäytöksistä kortti voidaan poistaa pelaajan käytöstä)

Sarjajoukkuemaksu 125 € (myynnissä myös verkkokaupassa)

* sisältää joukkueharjoitukset 2 x 1,5 h

* sisältää sarjan osallistumismaksun

* jokaisen sarjajoukkueessa pelaavan maksettava joko tämä maksu tai hankittava kausikortti