Muistutuksia koronaohjeistuksia koskien

19.11.2020

Koronavirustilanne ei ole ohitse yhteiskunnassamme ja muistutamme edelleen kiinnitettävän huomiota vastuulliseen ja turvalliseen toimintaan. Olemme tähän mennessä yhdessä onnistuneet pitämään pallot liikkeellä - pidetään yhdessä huoli, että näin käy myös jatkossakin! Alla muistutuksia voimassaolevista ohjeistuksista

 

- Mikäli henkilöllä on flunssan oireita, pelaaminen ja oleskelu pelipaikalla on kielletty. Pelaajalla tulee olla yksi oireeton päivä ennen, kun tulee hallille.

- Huolehditaan käsihygieniasta pesemällä kädet saippualla ennen ja jälkeen pelaamisen

- Yski/aivasta hihaan tai kertakäyttöiseen paperiin

- Kasvomaskien käyttöä suositellaan yli 15-vuotiaille liikuntaan tai urheiluun sekä niiden seuraamiseen käytettävissä tiloissa.

- Emme suosittele riskiryhmiin kuuluvien pelaavan rajoitusten ollessa voimassa – kuitenkin jokainen tekee valinnan pelaamisesta henkilökohtaisella tasolla.

- Suositellaan välttämään turhaa oleskelua pelipaikalla – paikalle tullaan juuri ennen peliaikaa ja alueelta poistutaan välittömästi pelin jälkeen. Lisäksi pidetään vähintään kahden metrin etäisyys muihin ihmisiin.

- Mikäli pelaaja on saapunut ulkomailta (10 vrk:n sisällä) tai pelaaja on asetettu eristykseen, pelaaminen on kielletty eristystoimien päättymiseen saakka. 10 vrk karanteenista voi vapautua THL:n ohjeistuksen mukaisilla negatiivisilla testituloksilla.

- Käytä ainoastaan omia varusteitasi (esimerkiksi maila ja juomapullo)