Keskisuomalaisen kannustustukitilaus

13.11.2020

Nyt Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa paikallisen urheilukulttuurin jatkumiseen.

 
Seuramme tekee varainhankintaa yhteistyössä Keskisuomalaisen kanssa.  Kannustustuki on Keskisuomalaisen tarjoama varainhankintamalli. Varainhankintamallin mukaisesti seuramme hankkii tukitilauksia ja Keskisuomalainen maksaa seuralle sovitun määrän tukea jokaisesta seuramme kautta tehdystä tilauksesta. Tukija saa valitsemansa pituisen lehtitilauksen käyttöönsä ja seuralle kertyy tukea 15-25 euroa kustakin tilauksesta. Tukitilauksen voi tehdä itselleen tai lahjaksi. Katso tarkemmat ohjeet tilausmuotoihin ja tilauksen tekemiseen täältä
 
Kannustustukitilaus on tarkoitettu vain sellaisiin tilaajatalouksiin, joihin ei ole tilattu Keskisuomalaisen jatkuvaa tilausta kahteen kuukauteen.
 
Keskisuomalainen tarjoaa jatkuvasti uutta tietoa. Seuraa uutisointia, niin tiedät, mitä omalla alueellasi tapahtuu. Lehti tekee joka päivä kymmeniä uutisia Keski-Suomesta sekä lukuisia mielenkiintoisia juttuja henkilöhaastatteluista laajoihin reportaaseihin. Keskisuomalainen tavoittaa 254 000 lukijaa printissä ja verkossa – joko sinä kuulut Keskisuomalaisen lukijoiden joukkoon?
 

Kiitos jo etukäteen, että tutustuit aiheeseen ja olet mahdollistamassa seuramme toiminnan jatkuvuuden.