Emma Kuusisto ja Xavier Borel kotipäiväkisan voittoihin!

18.2.2017

Jyväskylän Tennisseuran Emma Kuusisto ja Xavier Borel juhlivat kotipäiväkisan turnausvoittoja - myös lempääläinen Mikko Lehtinen (LeTS) ja turkulainen Karim Krause (ÅLK) hymyilivät turnausvoittajina.

Emma Kuusisto oli todella vakuuttavassa kunnossa naisten C-luokassa. Välierissä Emma kukisti toisen JTS-pelaajan Heidi Silvastin 6-0 6-3. Loppuottelussakin oli vastassa seurakaveri, kun Liinu Heiskanen asettui verkon toiselle puolelle. Emman peli kulki erinomaisesti ja lopulta hän nakutti tulostaululle lukemat 6-0 6-1.

Toinen kotiseuran turnausvoitto tuli miesten C-luokan alemmasta kaaviosta. Siinä ykkössijoitettu Xavier Borel marssi ilman erätappioita aina turnausvoittoon saakka. Semifinaalissa kukistui naapuriseuran Ari Karjalainen (Match) 6-0 6-0 ja loppuottelussa seurakaveri Joni Purho nöyrtyi lukemin 6-3 6-1. Ylemmän C-luokan kaavion voitti turkulainen Karim Krause (ÅLK). Krause voitti loppuottelussa tamperelaisen Arto Raiskion (TaTS) 6-0 6-2.

Miesten B-luokassa JTS:n Lotta Heiskanen eteni upeasti finaaliin asti voitoilla Mikko Hännisestä (JTS) ja Jyrki Kaukosesta (T-88). Finaalissa ykkössijoitettu lempääläinen Mikko Lehtinen (LeTS) oli niukasti etevämpi eräluvuin 7-6 0-6 10-7.

TULOKSET

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille - erityisesti meidän Emmalle ja Xavierille!

Seuraava kansallinen turnaus, Jyväskylän Kansalliset, pelataan 17.-19.3. Ilmoittautuminen kisoihin käy jo kuumana - käy varmistamassa paikkasi kisoissa jo nyt!