Jyväskylän Tenniskeskus täyttyy kilpailijoista lauantaina - tervetuloa seuraamaan!

15.2.2017

Liki 30 pelaajaa on taistelemassa tulevana lauantaina 18.2. JTS:n järjestämän päiväkilpailun voitoista. Päivän aikana ratkaistaan neljä turnausvoittajaa MB-, MC- ja NC-luokissa. Tervetuloa seuraamaan kilpailuja!

Miesten B-luokassa on mukana kahdeksan pelaajaa, miesten C-luokassa pelataan kaksi erillistä kahdeksan pelaajan kaaviota tasojen mukaan ja naisten C-luokassa on mukana viisi pelaajaa.

JTS-pelaajista mukana ovat Antti Kokko (MB), Lotta Heiskanen (MB), Nuutti Loikkanen (MC), Ilpo Kuokkanen (MC), Xavier Borel (MC), Joni Purho (MC), Toni Kiljunen (MC), Emma Kuusisto (NC), Heidi Silvast (NC) ja Liinu Heiskanen (NC).

KAAVIOT & AIKATAULU

Tenniskeskuksen viereinen Liikuntakeskus Buugi tarjoaa lounasta kilpailujen ajan hintaan 8,50€.

Ottelut alkavat lauantaina klo 9:00 ja sarjojen finaalit pelataan klo 19:30 alkaen. Tervetuloa pelaajat ja katsojat!