Uudet tenniskentät, ensimmäiset Suomessa - kehuja satelee

8.8.2010

Hippoksen uusista tenniskentistä on saatu paljon positiivista palautetta sekä kehuja

Vastavalmistuneet uudet massakentät ovat saaneet erittäin paljon kehuja pelaajilta - suomalaisilta huippupelaajilta sekä ympäri maailmaa. Viron tenniskeskuksen valmentaja, moninkertainen suomenmestari Pasi Virtanen kehuu alustaa hyvin vuolaasti. Myös Virossa juuri ITF-turnauksessa pelannut suomenmestari Sami Huurinainen kehui kenttiä loistaviksi, eikä moitteen sanaa ollut.

Kentät on rakennettu uudella menetelmällä ja Jyväskylän kentät ovat ensimmäiset laatuaan Suomessa. Conipur Tennis Force HS -kentät ovat käytössä mm. Virossa ammattilaiskilpailuissa sekä Porsche Tennis Grand Prix -turnauksessa (WTA).

Conipur Tennis Force HS -kentät on rakennettu siten, että massan alla on massa-uretaani -sekoite ja päällä vain ohut kerros massaa. Tämä mahdollistaa sen, että kentät ovat erittäin tasaiset, vesi imeytyy niihin hyvin ja nopeasti, lätäköitä jättämättä.  Keväisin kentät ovat nopeasti pelattavissa, joka antaa JTS:lle etulyöntiaseman päästä pelaamaan ulos massalle muita seuroja aikaisemmin. Tenniskentän rajat ovat kiinteät, kiinni massa-uretaani -pinnassa, jonka johdosta rajat eivät irtoile eivätkä törrötä. Kentän uudesta teknologiasta johtuen kenttä ei murru kuopille, kuten perinteinen massakenttä, huolimatta siitä, kuinka vahvasti ja aggressiivisesti kentällä liikutaan.

Kentät ovat nopeusluokitukseltaan kategoria 1 - hidas ja on saanut ITF sertifikaatin ja täten sitä voidaan käyttää kansainvälisissä tennisturnauksissa (mm. Porsche Cup). Kentällä on miellyttävä pelata ja se on hyvin pehmeä jaloille.

Linkkejä:

http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/web/english-partners_sponsors_sponsors_basf_conica
http://www.conica.basf.com/en/Systems/tennisforce/Pages/default.aspx
http://www.conica.basf.com/en/news/Pages/EnthusiasticTennisPlayersinStuttgart.aspx
http://www.construction-chemicals.basf.com/en/innovations/Pages/Indoorclaycourt.aspx
http://www.batidoc.ch/8/pdcnewsitem/01/76/52/index_8.html
http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/web/english-multimedia_matchhighlights10
http://www.conica.basf.com/en/news/pages/EnthusiasticTennisPlayersinStuttgart.aspx