Tampere Openiin etsitään vapaaehtoisia - pallopoikien ja -tyttöjen sekä linjatuomareiden koulutus 9.5.

26.2.2020

Tampere Open pelataan 39. kerran Tampereen Tenniskeskuksessa kesällä 2020. Ohjelmassa on miesten 50 000 dollarin ammattilaiskilpailu. Naisten kilpailu pelataan alkuvuonna 2021 sisäkentillä.

Kilpailuissa tarvitaan paljon innokasta vapaaehtoista työvoimaa mahdollistamaan hyvät järjestelyt, kaikkiaan noin 200 henkeä.

Tärkeä osa varsinaista ottelutapahtumaa ovat päätuomarien lisäksi linjatuomarit ja pallopojat. Molempia kilpailuissa tarvitaan noin 50.

Linjatuomareille ja pallopojille pidetään koulutustilaisuus Tampereen Tenniskeskuksessa 9.5.2020.

Ohjelma:

- 15.15 kokoontuminen Tenniskeskuksen klubille

- 15.30 – 16.30 teoriakoulutusta klubilla ja takkahuoneessa

- 16.30 - 17.30 koulutusta kentällä

- 17.30 – 19.30 vapaata peliä sopivin parein

- 19.30- sauna

- 20.00 iltapalaa klubilla

Koulutus, pelit, sauna ja iltapala kuuluvat kaikki hintaan. Hinnan maksavat Tampere Open, Tampereen Tenniskeskus ja Tampereen Tennisseura.

Koulutukseen osallistuvien toivotaan osallistuvan Tampere Open kisaviikolle koko viikoksi tai muutamaksi päiväksi.

Kisaviikolla kaikille kuuluu

- ruoka- ja juomatarjoilu joka päivä

- kisa-asu ja mahdollisuuksien mukaan aamutreenit.

- vapaa pääsy katsomaan kisaa koko viikon ajan

- majoitusapua pyritään myös järjestämään

Lisäksi Tennisliitto tarjoaa kaikille mukana olleille pääsyliput seuraavaan Davis Cupin kotiotteluun!

Kisajärjestelyihin osallistuville seuroille tarjotaan lisäksi mahdollisuus ostaa jäsenilleen edullisia lippupaketteja.

Ilmoittautumiset ja info: Hannu Granroth, 040 5349760, hannu.granroth@tampereentennisseura.fi