Sarjatenniskatsaus

19.2.2020

Talven sarjatenniskausi on jo pitkällä ja on jälleen aika tehdä tilannekatsaus, kuinka JTS:n sarjajoukkueet ovat pärjänneet lähiaikoina.


Edustusjoukkue
 
Miesten edustusjoukkue päätti kautensa tammikuussa. Voit lukea siitä enemmän täältä.

JTS naiset
 
2. divisioonaa pelaava JTS:n ainoa naisjoukkue on pelannut viimeisen katsauksen jälkeen yhden pelin. Tämä ottelu päättyi VT:n hyväksi pistein 3-0. Joukkueella on edessä vielä yksi kotiottelu. Tällä hetkellä naiset ovat sarjansa viimeisiä.

JTS 4
 
4. divisioonaa pelaava JTS 4 on pelannut edellisen katsauksen jälkeen neljä ottelua, joista on saavutettu kaksi sarjaotteluvoittoa. Tällä hetkellä joukkue on sarjataulukossa neljäntenä.

JTS 6 ja 7
 
JTS:n 6 ja 7 joukkueet pelaavat molemmat 5. divisioonan A-lohkossa. Edellisen katsauksen jälkeen 6. joukkue on pelannut kolme peliä, saldonaan kaksi voittoa. Joukkue on tällä hetkellä hienosti sarjan kakkospaikalla. JTS 7 on pelannut joulukuun jälkeen ainoastaan yhden pelin, josta tilille napsahti puhdas 3-0 voitto. JTS 7 majailee sarjakolmosena, mutta joukkueella on edessään vielä kaksi ottelua, joten sijoitus voi vielä nousta.

Kausi on siis pitkällä ja osa joukkueista on jo ehtinyt pelata kaikki ottelunsa. Muutamalla joukkueella on kuitenkin vielä viimeiset taistelut edessä, tsemppiä loppurutistukseen!