Oliver Kiljunen vuoden ensimmäisen Cinia JGP-osakilpailun voittoon Turussa

21.1.2020

Oliver Kiljunen aloitti vuoden 2020 Cinia JGP-sarjan parhaalla mahdollisella tavalla ja nappasi ensimmäisestä osakilpailusta kultaa poikien 12-vuotiaiden sarjasta Turusta.

 

Oliver lähti kaksinpeleihin sarjansa ykkössijoitettuna. Ensimmäisessä ottelussa Samuel Tammea vastaan Oliver ei menettänyt geimiäkään. Toisessa ottelussa vastaan asettui Oliverin nelinpelipari Miro Savolainen. Toisilleen tutut pelaajat pelasiva tällä kertaa tiukan kolmieräisen ottelun, joka päättyi Oliverin voittoon 4-6, 7-5, 6-2. Tämä ottelu oli lopulta kaikista otteluista tiukoin, sillä muista otteluista Oliver selvisi ilman erätappioita. Finaaliin Oliver pääsi voitettuaan välierässä Alex Tuomolin 6-2, 6-4. Finaalivastustaja Lucas Eriksson oli myös tuttu vastustaja, jonka kanssa voitot ovat menneet aiemmin puolin ja toisin. Finaalissa Oliver esitti hienoa peliä ja onnistui toisessa erässä jättämään vastustajansa nollille, lopputulos 6-4, 6-0.

Nelinpelissä Oliver selvisi parinsa Miro Savolaisen kanssa kahden otteluvoiton turvin välierään saakka. Välierässä vastaan asettui ykkössijoitettu pari Aarne Koskinen/Nicholas Skog. Ensimmäinen erä oli tiukka ja venyi aina tie-breakiin saakka, mutta lopulta erä kääntyi Koskisen ja Skogin hyväksi. Pari jatkoi toisessa erässä siitä, mihin oli ensimmäisessä jäänyt ja vei toisen erän selkeämmin 6-1. Oliverille ja Mirolle nelinpelistä siis pronssia.

Kuva: TVS-tennis