Vuoden 2020 ensimmäiset päiväkisat pelattu

12.1.2020

Lauantaina 11.1. pelattiin vuoden ensimmäiset päiväkisat. Vuorossa oli tällä kertaa miesten D-luokan ja naisten B-luokan kilpailut. 

 
Naisten luokkaan osallistui neljä pelaajaa ja turnaus pelattiin lohkokilpailuna, jossa kaikki pelasivat kerran toisiaan vastaan. Luokan voittajaksi kruunattiin EVS:n Satu Kyyrä, joka hävisi kolmessa ottelussaan yhteensä vain kaksi geimiä. Hopealle ylsi TaTS:in Liinu Heiskanen ja pronssille Linnea Venesmaa (PTT). 
 
Miesten D-luokkaan osallistui 15 pelaajaa. Välieriin tiensä raivasivat JTS:n Tomi Tuomaala [1], Oliver Kiljunen [4], Toni Seppänen ja Jaakko Iivonen (TaTS). Tuomaalan ja Iivosen ottelu oli lähes kaksituntinen taistelu pitkiä palloralleja sisältänyt ottelu, joka päättyi lopulta turnauksen ykkössijoitetun Tuomaalan eduksi lukemin 7-5, 6-3. Seppäsen ja Kiljusen ottelussa vasta 11-vuotias JTS-juniori pysyi hyvin Seppäsen kyydissä ensimmäisessä erässä. Erä kuitenkin Seppäsen nimiin 6-3. Toisessa erässä Kiljunen joutui antamaan luovutusvoiton 1-1-tilanteessa loukkaantumisen takia.
 
Finaalissa kohtasivat siis Tuomaala ja Seppänen. Pelaajat olivat toisilleen hyvin tuttuja niin saman harjoitusryhmän puolesta kuin siinä mielessä, että he pelaavat kilpailuissa nelinpeliparina. Odotettavissa oli siis kovaa vääntöä ja sitä saatiinkin kun finaalista kehkeytyi kolmieräinen taisto. Pelaajat olivat kohdanneet toisensa aiemmin kolme kertaa ja aiempien otteluiden tavoin voittajaksi selviytyi Tuomaala. Lukemat olivat tällä kertaa 6-2, 3-6, 11-9.
 

Kiitokset kaikille pelaajille ja onnittelut voittajille! Seuraava JTS:n järjestämä kilpailu on 7.-9.2. pelattava Luokkamestaruus-sarjan C-luokan osakilpailu.  

Satu Kyyrä (kuvassa oikealla) voitti naisten B-luokan
Miesten D-luokan finalistit Toni Seppänen ja Tomi Tuomaala