Emma Kuusistolle hopeaa Cinia JGP Master-turnauksesta

10.12.2019

Cinia Junior Grand Prix -osakilpailusarja huipentui viime viikonloppuna pelattuun Masters-turnaukseen. Turnaukseen kutsuttiin vuoden aikana parhaiten menestyneet pelaajat jokaisesta ikäsarjasta. Turnauksessa nähtiin myös JTS:n pelaajia kun Emma Kuusisto ja Oliver Kiljunen olivat mukana 16- ja 12-vuotiaiden sarjoissa.

 

Oliver Kiljunen oli mukana 12-vuotiaiden sarjassa ja lähti turnaukseen hyvässä iskussa, sillä edellisestä turnauksesta (Jyväskylän JGP-kisat) oli takataskussa hopeasija. Oliver jäi tällä kertaa lohkonsa kolmanneksi yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla eikä siten päässyt enää jatkopeleihin. Kaikenkaikkiaan Masters-turnauspaikka oli kuitenkin hieno saavutus vuotta vanhempien sarjassa!

Emma Kuusisto osallistui puolestaan 16-vuotiaiden tyttöjen sarjaan. Emma selvitti lohkovaiheen kolme ottelua tappioitta ja eteni jatkopeleihin. Välierä Asta Miettistä vastaan oli myös vahvasti Emman hallussa ja päättyikin jyväskyläläisen voittoon lukemin 6-4, 6-2. Finaalissa vastaan asettui kaksi vuotta vanhempi Emelie Gabran, joka jatkoi läpi turnauksen jatkunutta vahvaa virettään ja onnistui nappaamaan itselleen turnausvoiton Emman hyvästä haastamisesta huolimatta 6-1, 6-3. Emmalle siis kauden päätteeksi hopeamitali, onnea!