OP Koti Keski-Suomi jyväskyläläisen tenniksen tukijaksi

4.11.2019

Jyväskyläläinen tennis on viimeiset ajat ollut vahvassa nousukiidossa. OP Koti Keski-Suomi lähti tukemaan Jyväskylän Tennisseuran toimintaa sekä Masi Sarpolan tavoitetta yltää tennisammattilaiseksi.

 
Jyväskylässä harrastajamäärät ovat olleet viimeisimmät vuodet kasvussa ja Jyväskylän Tenniskeskuksella onkin riittänyt pelaajia aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Myös olosuhteet Killerillä sijaitsevalla Tenniskeskuksella ovat kehittyneet, kun nykyinen Janus-halli valmistui vuonna 2016 ja nyt syksyn aikana on hallin ympärille rakentunut ulkokenttiäkin.
 
OP Koti on tukemassa tätä positiivista tennissuuntausta Keski-Suomessa. JTS:n tukemisen lisäksi yritys tukee laukaalaisen ja jyväskyläläisen tenniksen kärkinimen Masi Sarpolan, 20, uraa. 
 
Sarpola on tällä hetkellä Suomen listalla TOP10:ssa ja hän pyrkii kohti ammattilaiskenttiä. Viime viikolla Virossa ylsi Masi $15,000 ammattilaisturnauksen kaksinpelin toiselle kierrokselle. Lokakuu oli muutenkin menestyksekäs, sillä Masi voitti ensimmäisen TEHO Sport Finnish Tourin osakilpailunsa Kotkassa.
 
OP Koti Keski-Suomi on vahva edelläkävijä Keski-Suomen asuntokaupassa asunnon myyjää hyödyttävien palveluiden kehittäjänä. OP Koti tarjoaa asunnon myyjälle hyödyllisen ja suositun kokonaispalvelun, jossa merkittävässä roolissa ovat sisustus-, vihersuunnittelu-, remontointi- ja valokuvauspalvelut. Tutustu OP Koti Keski-Suomeen täältä: https://op-koti.fi/kiinteistonvalitys/jyvaskyla